"Άκυρο" ξανά για Μπεργκ, "άκυρο" και για ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (31/5, 20:30).

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
berg EUROKINISSI SPORTS

Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε ως αναρμόδιο την προσφυγή του "τριφυλλιού" κατά της τιμωρίας του Μάρκους Μπεργκ και έτσι μένει ως έχει ποινή των 3+1 αγωνιστικών.

Ο Παναθηναϊκός είχε προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο, ελπίζοντας να πέσει η ποινή του Μπεργκ και να τον έχει στην διάθεσή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην Τούμπα, μιας και είχε εκτίσει την ποινή των τριών πρώτων αγωνιστικών. Εντέλει, το διαιτητικό δήλωσε αναρμόδιο για ποινές ποδοσφαιριστών ως τέσσερις αγωνιστικές και ως εκ τούτου ο διεθνής στράικερ παραμένει στα... πιτς.

Παράλληλα απορρίφθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της Super Legue.

Η σχετική απόφαση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή του Μάρκους Μπεργκ κατά της υπ’ αριθ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ελλείψει δικαιοδοσίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, λόγω του ότι η επιβληθείσα στον προσφεύγοντα πειθαρχική ποινή δεν υπερβαίνει την ποινή των τεσσάρων (4) αγωνιστικών, ούτε τη χρηματική ποινή των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Απέρριψε την από 29.5.2017 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απαράδεκτη λόγω ελλείψεως εννόμου συμφέροντος.

Απέρριψε την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.

24MEDIA NETWORK