Ακυρος ο Μπαλοτέλι, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο πλευρό του Μήτρογλου

Μετά το "ναυάγιο" με τον Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς η Νις έβαλε πολλά εμπόδια σ' αυτή τη μεταγραφή, η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου θέλει να κάνει το "μπαμ" αποκτώντας έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη θέση του φορ για να καλύψει το κενό. Θα ταιριάξει με τον "Μητρογκόλ"; Διαβάστε λεπτομέρειες εντός...

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP IMAGE

Όνειρο ήταν -για την Μαρσέιγ- ο Μάριο Μπαλοτέλι και πάει.

Η μεταγραφή του Ιταλού φορ στην Ολιμπίκ φαίνεται πως έχει χαλάσει οριστικά. Δεν υπάρχει κάποιο φωτεινό σημείο στον ορίζοντα που να δείχνει ότι η περίπτωσή του μπορεί να απασχολήσει εκ νέου. Το αντίθετο μάλιστα...

Οι Μασσαλοί θέλουν πάση θυσία να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, γι 'αυτό και έχουν στραφεί σε άλλη λύση. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο επόμενος στην σχετική λίστα της διοίκησης είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Ολιβιέ Ζιρού. Δύσκολη υπόθεση μεν, πιθανή ως προς την υλοποίησή της δε.

Ούτως ή άλλως το μέλλον του 31χρονου φορ στην Τσέλσι θεωρείται δυσοίωνο. Ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει "καψούρα" με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, τον οποίο θέλει να κάνει κάτοικο Λονδίνου για τη θέση του πρώτου στην ιεραρχία επιθετικού.

Μια εξέλιξη που σαφώς δεν θα... βόλευε ούτε την πλευρά του Ζιρού αλλά ούτε και την Τσέλσι. Ο λόγος είναι απλός.

Αφενός γιατί ο μεν παίκτης θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αφετέρου γιατί η διοίκηση των "μπλε" δεν θα ήθελε να... παρκάρει ένα τόσο "βαρύ" συμβόλαιο στον πάγκο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στην υπάρχουσα τριπλέτα των φορ είναι και ο Άλβαρο Μοράτα για τον οποίο ο Ιταλός κόουτς έχει σχηματίσει καλή άποψη από τότε που ακόμη αγωνιζόταν στην Γιουβέντους.

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον πάντως να βλέπαμε τον Μήτρογλου παρτενέρ με έναν τέτοιου επιπέδου παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK