Aκύρωσε τη συνάντηση με την ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος

Ο Άρης Βασιλόπουλος ακύρωσε τη συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα και είχε ως αντικείμενο συζήτησης την κατασκευή του γηπέδου.

Aκύρωσε τη συνάντηση με την ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος

Πέραν του μεταγραφικού το οποίο έχει πάρει φωτιά με την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον, όλη η υπόλοιπη επικαιρότητα της ΑΕΚ κινούνταν στον αστερισμό της… καθοριστικής συνάντησης των ανθρώπων της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Ωστόσο, η ειδοποίηση της γραμματέως του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη ματαίωση της σημαντικής συνάντησης την οποία είχε ζητήσει ο ίδιος ο Δήμος μετά τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας. Αιτία για την ακύρωση της συνάντησης το… τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Δήμος κάλεσε την ΑΕΚ να συναντηθούν μετά τα καταδικαστέα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, προκειμένου να βρεθεί μία χρυσή τομή και να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Η ακύρωση από πλευράς Δήμου δημιουργεί έντονες απορίες στην ΑΕΚ καθώς η αιτία ακύρωσης της συνάντησης ήταν ο λόγος που οδήγησε τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής στο να καλέσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια την πλευρά της "Ένωσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK