Αλ Ιτιχάντ: Ράγισε οριστικά το γυαλί με το αστέρι της, μένει εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας

Εκτός ομάδας μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα παραμείνει ο Ζότα έπειτα από σχετική απόφαση που πήρε η Αλ Ιτιχάντ.

Celtic's Jota gestures during the Europa League Group G soccer match between Real Betis and Celtic at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Sept. 16, 2021. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Ο Ζότα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Ιτιχάντ AP

Μόνο καλά δεν εξελίσσεται η καριέρα του Ζότα στην Αλ Ιτιχάντ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η στάση του Πορτογάλου φέρεται πως εξόργισε την ομάδα από την Σαουδική Αραβία η οποία,σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ομάδας μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ζότα θέλει να αποχωρήσει πρόωρα αλλά λαμβάνοντας ολόκληρο τον μισθό του που κυμαίνεται κοντά στα 30.000.000 ευρώ. Μάλιστα, φέρεται να πιέζει προκειμένου να ενταχθεί στις ομαδικές προπονήσεις μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζομε πως η Αλ Ιτιχάντ πέρα από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον παίκτη πρόσφερε και 29.000.000 ευρώ στη Σέλτικ για λογαριασμό του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γερμανία έκλεισε "προσωρινά" τον Νάγκελσμαν, ποιο το πλάνο - βόμβα για το 2026

Η Γιουνάιτεντ επί Σόλσκιερ έκοψε τρεις παικταράδες που σήμερα πρωταγωνιστούν στην Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι χτυπάει σε όλα τα μέτωπα: Έκλεισε και ταλαντούχο Άγγλο μέσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK