Αλαφούζος: "Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα"

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε τον Φάμπρι στους ποδοσφαιριστές, έκανε λόγο για αποχωρήσεις ορισμένων εξ αυτών και κάλυψε τον Νίκο Σπυρόπουλο σχετικά με την ηθική του ακεραιότητα. "Το καλύτερο ρόστερ τη δεδομένη στιγμή. Ηρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα", κατέληξε. "Ευκαιρία ο Παναθηναϊκός", δήλωσε ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού.

Αλαφούζος: "Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα"

Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φάμπρι, ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε την Τρίτη στην Παιανία και μίλησε στους ποδοσφαιριστές τόσο για το νέο τεχνικό όσο και τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ προανήγγειλε το τέλος κάποιων ποδοσφαιριστών.

"Αρχικά, ο Αλαφούζος παρουσίασε τον νέο προπονητή: " Από σήμερα είναι μαζί μας ο κύριος Φαμπρίθιο Γκονζάλες. Είναι ο νέος μας προπονητής και θέλω να τον βοηθήσετε και να τον θωρακίσετε. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και απολαμβάνει το σεβασμό στην Ισπανία. Διακρίνεται για τη σκληρή δουλειά του και θα προσπαθήσει να περάσει τη φιλοσοφία του στον Παναθηναϊκό. Όλοι μαζί να προσπαθήσετε να πετύχετε το καλύτερο και να διεκδικήσετε τους στόχους που μας έχουν απομείνει".

Εν μέσω της αβεβαιότητας που κυριαρχεί λόγω των συνεχόμενων αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, ο Αλαφούζος εξήγησε τους λόγους: " Από εδώ και στο εξής, δεν θα βρίσκονται μαζί μας κάποια παιδιά. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για όλους μας, αλλά είναι αναγκαία για την επιβίωση του Παναθηναϊκού. Μακάρι να γινόταν διαφορετικά, αλλά δεν γίνεται. Ούτε σε μένα αρέσει".

Αναφέρθηκε και στις αλλαγές που συντελούνται στο ποδοσφαιρικό τμήμα: "Γενικότερα, στην ομάδα θα γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις στη δομή της ομάδας. Ο κύριος Κωνσταντίνου θα αναλάβει γενικός αρχηγός και ο κύριος Ελευθεράκης, τεχνικός διευθυντής. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και πιστεύω πως οι αλλαγές θα βοηθήσουν".

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Νίκος Σπυρόπουλος μπήκε στο στόχαστρο και ο Αλαφούζος θέλησε να τον καλύψει: " Θέλουμε να ξέρεις ότι αναγνωρίζουμε τη συμβολή σου στη λειτουργία της ομάδας. Το καλοκαίρι δέχτηκες μεγάλη μείωση στις αποδοχές σου και αυτό σε τιμά ιδιαιτέρως. Ποτέ, κανένας, δεν αμφισβήτησε την ηθική σου ακεραιότητα. Ξέρουμε τι χαρακτήρας είσαι".

Αναφέρθηκε και στην επικείμενη αποχώρηση του Χριστοδουλόπουλου: "Με τον Λάζαρο έχουμε κάνει μία κουβέντα και μου έχει ζητήσει να φύγει. Είναι πολύ πιθανό στις επόμενες ημέρες να αποχωρήσει από την ομάδα".

Κλείνοντας, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και έδωσε το σύνθημα για το μέλλον: "Προσωπικά, πιστεύω ότι είστε το καλύτερο ρόστερ που μπορούσε να έχει ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι. Αποτελείτε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως, είναι απαραίτητο να αναδιοργανωθεί ο Παναθηναϊκός. Έγιναν λάθη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χρειαζόμαστε νίκες για να προχωρήσουμε. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK