Αλαφούζος: "Καλοδεχούμενος ο Γιαννακόπουλος"

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και εξέφρασε θετική στάση για την επικείμενη έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. "Καλοδεχούμενη για όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια" τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αλαφούζος: "Καλοδεχούμενος ο Γιαννακόπουλος"
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To σχόλιο του έχει ως εξής: "Οι άνθρωποι που εχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια έσωσαν σκληρές μάχες τη στιγμη που κανεις άλλος δεν ήθελε να τις δώσει. Εχω πειστεί προσωπικά για τις καλές τους προθέσεις που φαίνεται και απο τη στάση που τηρούν ενόψει των εξελίξεων.

Η έλευση του κ Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη ειναι καλοδεχούμενη απο όλη την Παναθηναϊκή οικογενεια και ειμαστε σίγουροι οτι ολοι μαζί νέοι και παλαιοί παράγοντες θα συμβάλουν για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια.

Αλλωστε οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες απο τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζητημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας. Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και ειναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε. Αυτο σημαίνει να αξιοποιηθούν και στη συνέχεια εκείνα τα στελέχητ που έφεραν πρόοδο σε αυτο το δύσκολο πεδίο.

Απο την πλευρά της η ΠΑΕ ελπίζει οτι θα υπάρξει ουσιαστική συνδρομή εκτός απο τη δικη της ώστε ο Ερασιτέχνης να γινει και παλι ισχυρός. Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου ειναι βέβαιο πως θα βοηθήσει ώστε η ΠΑΕ να μην ειναι ο μόνος βασικός χορηγός του Ερασιτέχνη προκειμενου να επιστρέψει με ασφάλεια στις μεγάλες επιτυχίες".

Ουσιαστικά ο Γιάννης Αλαφούζο απλώνει "ασπίδα" στη νυν διοίκηση και ευχή να αξιοποιηθούν στην επικείμενη νεα εποχή τα στελέψη του παλιού ΔΣ του ερασιτέχνη που βοήθησαν στην προηγούμενη κατάσταση

News 24/7

24MEDIA NETWORK