Αλαφούζος: "Είχε πλάκα, δεν θύμωσα"

Διασκεδαστικές χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή υπογράμμισε ότι κάθε άλλο παρά θύμωσε. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέλυσε το πλάνο της νέας ομάδας, τους στόχους και τις μεταγραφές που θα γίνουν ενόψει καλοκαιριού.

Αλαφούζος: "Είχε πλάκα, δεν θύμωσα"

O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε στο "Gate13radio" για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα του "τριφυλλιού" και τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είπε: "Όταν άκουσα τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου τις βρήκα και λίγο διασκεδαστικές, είχε πλάκα. Ούτε θύμωσα, ούτε τίποτα, έγραψε η Live Sport κάτι σήμερα, ήταν τελείως λάθος. Κάναμε μια διευκρίνιση και τελείωσε το θέμα. Ελπίζω πως όταν ο κ. Γιαννακόπουλος έχει την διάθεση και την δυνατότητα θα βοηθήσει την ΠΑΕ. Από εκείνον εξαρτάται. Εμείς θεωρούμε πως δεν πρέπει να υπάρχουν διχόνοιες. Το "τριφύλλι" είναι πάνω από όλα. Είχε νεύρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και είπε μια κουβέντα παραπάνω. Σαν πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να είμαι ενωτικός. Έχουμε φιλικά αισθήματα προς την ΚΑΕ και... τελεία. Μακάρι να προλάβαινα να πάω μπάσκετ. Δεν έχω χρόνο".

Ένα σχόλιο για την χρονιά που πέρασε;

"Τα πράγματα πήγαν καλά και ελπίζουμε να πάνε καλύτερα του χρόνου. Νομίζω ότι το σχέδιο που είχαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να είχε καλούς αθλητές, μεγάλη συνοχή, το λέω πάντα ότι έχουμε ξεχάσει το υψηλό φρόνιμα ή το ήθος αλλά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα είχε η ομάδα και είχε ως αποτέλεσμα να πάει πολύ καλά. Ξεκινήσαμε με τραυματίες, ο Μπεργκ άργησε να παίξει. Σιγά, σιγά ανέβηκε η ομάδα και το καλό είναι, αν και κανείς δεν πρέπει να λέει μεγάλα λόγια, πως η ομάδα ξεκινάει από ένα άλλο επίπεδο φέτος και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε".

Μεγάλωσαν όμως και οι απαιτήσεις;

"Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει τα πάντα για αυτό και το έργο είναι λίγο άχαρο. Είσαι επιτυχημένος μόνο αν είσαι πρώτος όλα τα άλλα είναι αποτυχία. Την έχουμε αυτή την αντίληψη".

Θα πρέπει να την περάσετε και στα νέα παιδιά;

"Έχουμε βασιστεί πολύ σε νέα παιδιά, φέτος κάναμε 9 παιδιά επαγγελματίες και θα έρθουν κάποιοι αν όχι όλοι στην προετοιμασία. Είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο των παιδιών που θα έρθουν φέτος".

Σας έχει πει το τεχνικό επιτελείο πόσα παιδιά θα ανέβουν φέτος

"Εννέα παιδιά έχουν γίνει επαγγελματίας. Από αυτούς 2-3 θα είναι σίγουρα στην πρώτη ομάδα".

Παίζουμε Ευρώπη την επόμενη σεζόν και έχουν ανέβει και οι απαιτήσεις. Τι μεταγραφικούς στόχους έχουμε ρωτάει ο κόσμος;

"Οι απαιτήσεις είναι η εξής μία για τον Παναθηναϊκό, να κερδίζουμε τα πάντα και πρωτάθλημα και κύπελλο παρότι ξέρουμε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια. Δεν το θεωρούμε εύκολο ούτε μπορεί να γίνεται και συνέχεια. Επίσης έχουμε και τους αντιπάλους αλλά και το σύστημα. Θα γίνουν 2-3 μεταγραφές. Την θέση του δεξιού μπακ την καλύψαμε ίσως με τον καλύτερο παίκτη του φετινού πρωταθλήματος. Στα χαφ θα πρέπει να ενισχύσουμε λίγο την ομάδα. Η επίθεση είναι ολοκληρωμένη δεν νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι εκεί".

Θα κοιτάξουμε να πάρουμε παίκτες ακόμα και δανεικούς ή παίκτες όπως ο Μπεργκ που θέλουν να αναγεννηθούν μέσα από την ομάδα;

"Οι αποκτήσεις των δανεικών ήταν εύστοχες κινήσεις αλλά το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις αν θα τους έχεις την επόμενη σεζόν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον Γκόρντον και προσπαθούμε να τον κρατήσουμε. Γίνονται συζητήσεις του τιμ και είμαι αισιόδοξος. Για τον Αμπέντ έχουμε μικτά μηνύματα από την Νιούκαστλ γιατί δεν ξέρουμε κατά πόσο θα τον αφήσουν. Την μία "κλαίει" το θέμα την άλλη "γελάει".

Θα πουληθούν παίκτες το καλοκαίρι;

"Εμείς θέλουμε να έχουμε μια ομάδα όσο πιο υψηλού επιπέδου γίνεται. Δεν ήμαστε κερδοσκοπική επιχείρηση για να πουλάμε παίκτες. Βεβαίως αν έρθει μια πρόταση για έναν παίκτη εκεί όπου έχουμε και άλλες λύσεις θα το κοιτάξουμε γιατί ακόμα έχουμε πολλά συσσωρευμένα προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όλους τους καλούς μας παίκτες".

Το μπάτζετ θα ανέβει;

"Θα είναι λίγο πιο πάνω, ίσως 10-20% πιο πάνω. Αν πάμε στο Champions League το οποίο το ονειρευόμαστε και το θέλουμε όλοι γιατί ακόμα είναι όνειρο γιατί θα έχουμε αρκετά καλές ομάδες. Αν πάμε στους ομίλους σταματάμε να έχουμε οικονομικό πρόβλημα".

Το χρέος έχει μειωθεί;

"Εγώ θα έλεγα ότι έχει πάει προς τα 15 εκ. το άμεσο χρέος. Ουσιαστικά φέτος η όλη οργάνωση μας δεν μπήκαμε μέσα και από την επόμενη σεζόν θα έχουμε και πλεόνασμα. Το οποίο σημαίνει πως είτε θα έχουμε και χρήματα για να αυξήσουμε το μπάτζετ ή να εξοφλήσουμε το χρέος μας".

Αν περάσουμε τον πρώτο προκριματικό υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και άλλες μεταγραφές;

"Όσον αφορά την άμυνα νομίζω ότι θα γίνουν μια-δυο προσθήκες, δυο νομίζω. Εκτός και αν πουλήσουμε κάποιον παίκτη που θα αντικατασταθεί. Νομίζω ότι η άμυνα μας έχει δέσει. Στα χαφ θέλουμε ενίσχυση γιατί δεν ξέρουμε αν θα μείνει ο Αμπέντ και υπάρχει και ένα θέμα Πράνιτς το οποίο το έχει θέσει ο ίδιος και εμένα δεν μου άρεσε που το έκανε και αναφέρθηκε σε αυτό. Ήταν μέρος του πακέτου. Στα χαφ πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα. Στην επίθεση δεν έχουμε κάτι. Έχουμε και νέα παιδιά που θέλουμε να τους δώσουμε και ευκαιρίες και δεν θέλουμε να μπουκώσουμε την ομάδα".

Με Καραγκούνη, Μπούρμπο τι θα γίνει;

"Τον Μπούρμπο θα θέλαμε αν είναι ελεύθερος να τον πάρουμε. Για τον Καραγκούνη είναι θέμα κυρίως της τεχνικής μας ηγεσίας. Για κάποια ειδικά παιχνίδια νομίζω θα είναι χρήσιμος. Εγώ επειδή είχα και την διαφωνία μαζί του όταν είπα ότι μου σύστησε τον Νίκο Νταμπίζα είμαι και λίγο προκατειλημμένος. Το θέμα είναι πως θα λειτουργήσουν οι άνθρωποι την δύσκολη στιγμή".

Υπάρχει φόβος σχετική με το CAS;

"Δεν έχουμε τέτοια εκτίμηση ή φόβο από τους δικηγόρους μας. Δεν ξέρω και όλες τις λεπτομέρειες των κανονισμών. Η βαθμολογία επικυρώθηκε. Προσπάθησε ο ΠΑΟΚ να περάσει ότι είναι με επιφύλαξη αλλά δεν υπάρχει κανείς κανονισμός που να προβλέπει κάτι τέτοιο. Αν θέλετε είναι και άδικο για τον Παναθηναϊκό να ανατραπεί μια κατάσταση με την οποία παίξαμε και τους τελευταίους αγώνες. Διαφορετικά θα παίζαμε αν ξέραμε ότι είχε σημασία. Πήγαμε χωρίς τον Πράνιτς και τον "Σίφο" κάναμε και κάποιες αλλαγές".

Η μεγάλη ανησυχία του κόσμου είναι για την διαιτησία και την παράγκα, τι ενέργειες έχουν γίνει από την ΠΑΕ κατά αυτού του συστήματος που πολεμάει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο;
"Νομίζω ότι όπως είπε και ο Τσιστιακόφ υπάρχει ένα σύστημα που διαφθείρει το ποδόσφαιρο και υπάρχει μια τεράστια απάτη και κομπίνα και χωρίς εμείς να λέμε κάτι τέτοιο ακριβώς όλοι ξέρουμε ότι ισχύει. Δεν θα είναι η ίδια κατάσταση. Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει έναν τρόπο που αντιμετωπίζει κάποια πράγματα. Από την εμπειρία που έχω και από τα ΜΜΕ αν υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο και συνέχεια το φέγγει ένα μέσο ενημέρωσης είναι σαν τα ποντίκια εξαφανίζεται. Δικαστικά δεν ξέρω αν έχουν προχωρήσει οι ενέργειες".

Με το θέμα του γηπέδου και τα χρήματα από την περιφέρεια τι θα γίνει;

"Εδώ έχω μια ανησυχία. Με την παρουσία διοίκηση της περιφέρειας υπήρχε μια συμφωνία και προχωράει. Θα συνεχίσουν οι όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν αλλά αν θέλει η κ. Δούρο να σταματήσει το έργο θα μπορέσει δεν είναι στο χέρι μας. Αν γίνει αυτό θα προσπαθήσουμε με δικά μας μέσα. Έχουμε βρει κάποιους τρόπους για να αντλήσουμε κεφάλαια που θα μας δώσουν κάποιες λύσεις. Σας λέω ξανά ότι αν προκριθούμε στο Champions League θα έχουμε άλλα οικονομικά δεδομένα".

Πόσο ποσοστό έχει αυτή τη στιγμή η Παναθηναϊκή Συμμαχία; Ο κ. Βγενόπουλος βοηθάει;

"Η Συμμαχία είναι πάνω από 80%, ο Ερασιτέχνης έχει 10% και όλοι οι άλλοι κάτω από 10%. Ο κ. Βγενόπουλος είναι Παναθηναϊκός αλλά δεν είναι ενεργός. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι αυτάρκης και να έχει καλή ομάδα. Αυτό έκανε και η Ντόρτμουντ, δεν έκανε αρκετές μεγάλες μεταγραφές και στηρίχθηκε σε αυτό το πλάνο".

Τι πρέπει να γίνει όσον αφορά το γήπεδο; Να ανακατασκευαστεί και μετά ένα νέο;

"Προσωπικά είμαι τελείως αντίθετος με την διπλή ανάπλαση. Η φυσική μας έδρα είναι η Λεωφόρος και η προσπάθεια μας είναι να μείνουμε εδώ. Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε από την Λεωφόρο. Με τα σημερινά δεδομένα θα την απέκλεια. Η μόνη ανησυχία είναι ότι αν πάει καλά η ομάδα και βγούμε από την κρίση κατά πόσο η Λεωφόρος θα καλύπτει τις ανάγκες του Παναθηναϊκού.Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε ένα γήπεδο στην Λεωφόρο 40.000 θέσεων αλλά αυτό το λέω αυθαίρετα μπορεί να κοστίζει 100 εκ. ευρώ. Επίσης αυθαίρετα λέω αν μπορούμε να φτιάξουμε στο ΟΑΚΑ ένα γήπεδο 40.000 θέσεων και κοστίζει 50 εκ. ευρώ τότε δεν θα πρέπει να το δούμε για να μην χρεώσουμε τον Παναθηναϊκό περισσότερα χρήματα. Σίγουρα στόχος μας είναι η Λεωφόρος. Υπάρχουν και οι περιορισμοί οι πολεοδομικοί. Η θύρα 13 για παράδειγμα το καλύπτει το ύψος έχει ένα μικρό περιθώριο. Οι βασικοί κανόνες όπως είναι το ύψος ενός γηπέδου δεν μπορεί να αλλάξει".

Στα διαρκείας υπάρχει μελλοντικά η ΠΑΕ να βάλει κάποια λεφτά για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη;

"Η ΠΑΕ τα λεφτά που πληρώνει από τα έσοδα της τα πληρώνει. Εγώ και πέρσι είχα προτείνει ότι μέχρι το ύψος των προστίμων των 250.000 ευρώ θα τα δίναμε στον Ερασιτέχνη".

Μας τιμωρούσαν όμως με το παραμικρό;

"Τους δίναμε την δικαιολογία εμείς γιατί υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Σε εμάς θυμόντουσαν βέβαια τα περισσότερα. Εμάς μας έχει στοιχίσει αυτή η ιστορία 500 με 600 χιλ. ευρώ. Στο χέρι μας είναι να φερθούμε με έναν τρόπο ώστε να μην έχουμε τις ίδιες τιμωρίες του χρόνου. Η μεγάλη μας τιμωρία ήταν με τον Ολυμπιακό και την φωτοβολίδα που έπεσε και το δεύτερο ήταν το θέμα του ΠΑΟΚ που όπως έχω πει και δημοσίως ήταν και λάθος δικό μου που νόμιζα ότι θα μπορούσαν να έρθουν οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήρθαν και προκάλεσαν σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα όσα ακολούθησαν".

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης είχε και η αστυνομία...

"Έτσι είναι. Οι περισσότεροι οπαδοί μας μπήκαν μέσα για να συγκρατήσουν τους άλλους και όχι για να επιτεθούν. Αυτά τα δυο αν δεν είχαμε κάνει θα ήταν μεγάλη διαφορά. Δώσαμε την δικαιολογία να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Θα πρέπει να συνεργαστούμε και με εσάς καλύτερα τη νέα σεζόν για να αποφευχθούν τέτοια πράγματα".

Αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ σας απέτρεψε, σας τρόμαξε, ενόψει της νέας χρονιάς;

"Και φέτος ζητούσαμε παντού εισιτήρια. Δεν με τρόμαξε για να κάνουμε πίσω να ζητήσουμε εισιτήρια. Αλλά θα πρέπει να συνεννοηθούμε μαζί ώστε τα όποια πιθανά επεισόδια να είναι περιορισμένα για να μην πληρώνουμε τόσο μεγάλα πρόστιμα. Να έχουμε καλύτερο έλεγχο στο τι κάνουμε. Και για να μας τιμωρούν και για να μπορούμε να διεκδικούμε περισσότερα. Όταν κάνουμε επεισόδια δίνουμε στην αστυνομία πάτημα για να μας λέει όχι".

Ήταν περίεργο όμως αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ;

"Ναι ήταν περίεργο πολύ. Εμείς απλώς θα επισημάνουμε κάποια πράγματα. Εσείς οι οπαδοί θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγάλετε εκτός τους πιο σκληροπυρηνικούς".

Γιατί δεν έχει ενδιαφερθεί κάποιος να βοηθήσει από τους παλιούς μετόχους;

"Από τους παλιούς μετόχους κάποιοι άνθρωποι βοηθάνε και υπάρχουν και καινούριοι άνθρωποι. Δεν θα ήθελα να πω ονόματα. Επειδή βάλανε πολλά λεφτά παλιά ότι θέλουν ή μπορούν να βάζουν πάντα χρήματα στην ομάδα. Πάρα πολλοί από τους παλιούς μετόχους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν τους δικαιολογώ βέβαια. Και εγώ ήλπιζα ότι θα έχουμε μεγαλύτερη στήριξη από τους παλιούς μετόχους. Σύντομα θα κάνουμε μια ανακοίνωση και ελπίζω επιχειρηματίες φίλοι του τριφυλλιού θα τους δώσουμε τον τρόπο να βοηθήσουν την ομάδα. Και ελπίζω από την στιγμή που πάει καλά η ομάδα να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα γιατί ο κόσμος έχει πληγωθεί".

Πως πάει η προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας;

"Πάει πολύ καλύτερα από πέρσι και αυτό θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια".

Υπήρχε και βοήθεια για τους ανέργους;

"Πάντα αυτό το κάνουμε και θα το κάνουμε. Στα εισιτήρια φροντίζουμε σε κάθε κομμάτι να το κάνουμε. Από την Τρίτη θα είμαστε σε θέση με ένα κέντρο επαγγελματικής κατάστασης να βρούμε δουλειά σε κάποιους άνεργους μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Θα διαθέτουμε και φέτος σε ανέργους και σε παιδιά για να προσελκύσουμε και νέους φίλους στην ομάδα. Έχουμε και ένα πλάνο και για τους ανήλικους".

Με το "Απήλιον" τι γίνεται;

"Νομίζω από μέρα σε μέρα ξεκινάνε τα πρώτα έργα. Ο σκοπός είναι να ολοκληρωθούν σε ένα χρόνο από σήμερα. Θέλουμε να έχουμε 2-3 γήπεδα παραπάνω από ότι είχαμε φέτος. Τον Ιούλιο έχουμε ζητήσει να είναι έτοιμο τουλάχιστον ένα και εν συνεχεία να έρθει και άλλο ένα. Βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις, το τμήμα για τις αποθεραπείες, τις τραπεζαρίες, παράλληλα θα ξεκινήσουν και τα έργα για να χτιστεί το νέο ξενοδοχείο της ομάδας".

Δεν θα πρέπει να γίνει και ένα μουσείο;

"Εφόσον δεν έχουμε κάποια περιπέτεια και βρεθούν τα χρήματα από την περιφέρεια στα σχέδια είναι πάνω από την Θύρα 7 να υπάρχει ένα μπαλκόνι 800 τ.μ. και εκεί να υπάρχει και ένα μουσείο. Αρχικά είχαμε σκεφτεί μόνο ποδοσφαίρου αλλά θα το δούμε. Είναι και θέμα χώρου βέβαια. Θα έχουμε την δυνατότητα να φτιάξουμε ένα μουσείο, βέβαια αρχικά είχαμε σκεφτεί ένα μικρό μουσείο. Αλλά είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Και εφόσον η ποδοσφαιρική ομάδα που είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη θα μπορεί να τον ενισχύει και άλλο και να μπορέσουμε να πάμε και σε άλλα αθλήματα".

Το θέμα με την παρουσία της αστυνομίας και τις πολλές συλλήψεις έξω από την Λεωφόρο το έχετε δει;

"Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το πράγμα. Είναι διπλός ο δρόμος. Είναι πολύ δυσάρεστο που η αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλειά της. Την κάνει επιλεκτικά. Το είδαμε και με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό που ούτε καν η διοίκηση δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο. Το είδαμε και μετά από ένα παιχνίδι πόλο όπου συνέλαβαν κάποια άτομα εδώ που δεν είχαν καμία σχέση με μια φωτοβολίδα που έπεσε στην ΓΑΔΑ. Θέλω να πω βέβαια για την αστυνομία ότι φέτος η προστασία στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν πολύ καλή και δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός που χρησιμοποιεί την βία σαν μέσο να κάνει το παραμικρό. Για να κτιστεί εμπιστοσύνη πρέπει και εμείς να κάνουμε προσπάθειες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε γέφυρες ώστε με διάλογο να βελτιωθούν τα πράγματα. Αν είμαστε εχθρικοί ποτέ δεν θα φτιάξει αυτό το πρόβλημα. Κάνουμε προσπάθεια σαν διοίκηση και πρέπει να αυξηθούν οι επαφές ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε τι θέλουμε. Υπάρχουν άλλωστε καλοί και κακοί αστυνομικοί. Είναι και θέμα της διοίκησης και προσπαθούμε να το κάνουμε. Ασκείται και πολιτική πίεσηΌλα αυτά τα πράγματα που είτε από εσάς είτε σε συνεργασία με εσάς. Αν δεν καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να πετάμε φωτοβολίδες, να κάνουμε το ένα, να κάνουμε το άλλο δεν γίνεται. Πραγματικά πιστεύουμε ότι πολλά είναι στα δικά σας τα χέρια. Και εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι λογικό μας ζητάτε και να υπάρχει και μια συνεργασία".

Με το θέμα των χορηγιών πως πάνε τα πράγματα;

"Πολλές ενέργειες αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν οι χορηγίες που υπήρχαν παλιότερα. Και κάθε χορηγία που τελειώνει την αντικαθιστούμε με λιγότερο τίμημα. Όλα θα τα πουλήσουμε αλλά το τίμημα θα είναι μικρότερο".

Και τη νέα φανέλα τη βγάλαμε νωρίς;

"Είναι ωραία η νέα φανέλα. Δεν θα είμαστε με την Adidas τη μεθεπόμενη χρονιά. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με 3-4 εταιρείες. Μας "φτύσανε". Ενώ τα είχαμε βρει σε όλα για να ανανεώσουμε τη συμφωνία μας ήρθε ένας Ιταλός, μέλος της Adidas και μας είπε διαλέξαμε τον Ολυμπιακό αντί για εσάς. Δεν ξεχνάμε. Μας θεωρούν αγαθούς αλλά δεν ξεχνάμε".

Θα πρέπει να δούμε λίγο και το θέμα των παιδιών με ειδικές ανάγκες, το που θα κάθονται;

"Υπάρχει πρόβλεψη εντός του αγωνιστικού χώρου από το απέναντι κόρνερ. Να βάζουμε μέσα παιδιά, εντός του αγωνιστικού χώρου θα αποφεύγουν και τα σκαλοπάτια".

Για τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου και την σχέση με την ΚΑΕ;

"Δεν πρέπει να υπάρχουν διχόνοιες μεταξύ μας και το τριφύλλι πρέπει να στηρίζει το τριφύλλι. Ήταν σε μια στιγμή εκτός εαυτού και είπε μια κουβέντα παραπάνω. Δεν με ενόχλησαν αυτά που είπε και δεν ήταν τα πράγματα όπως τα έγραψε η "LIVE SPORT" για αυτό και ζήτησα να βγάλουμε και κάτι σαν διάψευση. Σαν πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να είμαι αρωγός και να στέκομαι και δίπλα στο μπάσκετ και να ξεχνάω και κάποια πράγματα. Δεν βλέπω μπάσκετ. Πολλές φορές έχω πει να έρθω αλλά δεν έτυχε. Δεν το λέω σαν δικαιολογία αλλά ο φόρτος δουλειάς που έχω είναι πολύ μεγάλος. Λείπω για το ποδόσφαιρο δεν μπορώ να λείπω και για το μπάσκετ".

Είχε πει ότι θα ενισχύσει την ΠΑΕ, ξέρετε κάτι παραπάνω;

"Ελπίζω πάντοτε ότι όταν έχει την δυνατότητα και την διάθεση θα βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γιατί εκείνος θα πάει τον χρόνο και το πως. Πάντως πρέπει να πω ότι τις βρήκα και λίγο διασκεδαστικές τις δηλώσεις του".

Διαβάστε ακόμη:

"Δεν χρειάζεται βοήθεια ο Αλαφούζος"

Στο πλευρό του Νταμπίζα οι Αλαφούζος, Σαραβάκος

Γιαννακόπουλος: "Δεν είμαι Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος να με γ@μάνε"

"Καίει" το φύλλο αγώνα Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο

Γιάννης Ζωιτός: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού "απείχε"

Θέμης Καίσαρης: Δεν είναι να γράψεις καλή κουβέντα

Σταύρος Καραΐνδρος: Ο Γιαννακόπουλος κάλυψε τα χάλια του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK