Αλάτι στις πληγές του Μπουφόν τα λόγια του Καν!

Δεν έφτανε στον Τζανλουίτζι Μπουφόν η πίκρα για τον αποκλεισμό από την Ρεάλ στο τελευταίο πιθανότατα ματς CL στην καριέρα του, ήρθαν και οι δηλώσεις του Καν για να "δέσει το γλυκό".

Αλάτι στις πληγές του Μπουφόν τα λόγια του Καν!
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Τι είναι χειρότερο για τον Μπουφόν; Ο τρόπος που αποχαιρέτησε το Champions League ή οι δηλώσεις του Όλιβερ Καν περί του αποκλεισμού του;

Ο Γερμανός παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο ευρωπαϊκό φινάλε -όπως όλα δείχνουν- του Μπουφόν στην τεράστια καριέρα του και υπογράμμισε πως θα έπρεπε να είχε σταματήσει έναν χρόνο πριν για να αποφύγει τις... κακοτοπιές που του παρουσιάστηκαν!

"Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πότε θα σταματήσεις. Εάν είχε αποσυρθεί νωρίτερα, θα είχε αποφύγει τον αποκλεισμό από την Σουηδία και την τελευταία απογοήτευση από την Ρεάλ, αλλά πήρε ώθηση από τη θέλησή του να πετύχει νέα ρεκόρ αλλά και το όνειρο να κατακτήσει το Champions League", τόνισε ο πρώην κίπερ της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας, ο οποίος κρέμασε τα γάντια του σε ηλικία 39 ετών το 2008.

Και συνέχισε λέγοντας: "Εγώ θα μπορούσα να παίξω για άλλα δύο με τρία χρόνια αλλά για ποιο λόγο; Ακόμα και ο Λαμ ήταν τέλειος στην απόφασή του. Εάν δεν καταφέρνεις να βρεις τη σωστή στιγμή για να σταματήσεις, αυτό σου κάνει κακό.

Εγώ θα πρότεινα στον Μπουφόν να σταματήσει, ήταν πρωταθλητής κόσμου, ήταν ο πιο ισχυρός πορτιέρε του κόσμο και αυτό μετράει, όχι το γεγονός ότι δέχτηκε κόκκινη κάρτα με την Ρεάλ ή ότι δεν έχει πάρει το Champions League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK