Αλεχάντρο Καμάτσο: Μπρούνο Φερνάντες και Έρικ Τεν Χαχ κούνησαν το δάχτυλο στο wonderkid

Η συμπεριφορά και η νοοτροπία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν αυτά που έκαναν τον Έρικ Τεν Χαχ να μην χρησιμοποιεί τόσο πολύ τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και με τον Μπρούνο Φερνάντες

Manchester United's Alejandro Garnacho after scoring his side's first goal during the Europa League Group E soccer match between Real Sociedad and Manchester United at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μετά το γκολ του στην αναμέτρηση με τη Σοσιεδάδ AP

Ιστορία έγραψε στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο 18χρονος Αργεντινός με ισπανική υπηκοότητα, Αλεχάντρο Καμάτσο, καθώς σημείωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τους λόγους που κρατούσαν τόσο καιρό στον πάγκο το wonderkid, μίλησαν οι Μπρούνο Φερνάντες και Έρικ Τεν Χαχ μετά από την αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Europa League.

Ο Πορτογάλος χαφ δήλωσε για τον Αργεντίνο "... στην αρχή δεν είχε την απαιτούμενη διάθεση. Τώρα αυτό έχει αλλάξει και έχει αρχίσει να παίρνει τις ευκαιρίες του..."

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος δήλωσε "...ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό και πλέον έχει γίνει περισσότερο ανθεκτικός στο παιχνίδι του..."

Διαβάστε Περισσότερα

Αηδιαστική καταγγελία Σάρι: "Μας πετούσαν σακούλες με ούρα"

Βαλβέρδε: Αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο και μάλλον δεν θέλει να φύγει ποτέ από την Ρεάλ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κοντά σε ρεκόρ άνευ προηγουμένου με την εθνική Πορτογαλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK