Αλέγκρι: Η βασιλική πρόταση που απέρριψε για να μείνει στη Γιούβε

20.000.000 ευρώ ετησίως προσέφερε η ομάδα της Αλ Χιλάλ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Ιταλό προπονητή να απορρίπτει τη συγκεκριμένη πρόταση.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri directs his players during the Europa League play-off second leg soccer match between Nantes and Juventus FC at the La Beaujoire stadium, Thursday, Feb.23, 2023 in Nantes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους AP

Δεν έχουν τέλος οι προτάσεις που καταθέτουν οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας σε πρωτοκλασάτα ονόματα από το ευρωπαϊκό στερέωμα.

Οι Σαουδάραβες θέλουν να ανεβάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το επίπεδο τους τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο, με τελευταίο παράδειγμα να είναι αυτό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός φέρεται, σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να δέχτηκε πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ τον χρόνο από την Αλ Χιλάλ μέχρι και το 2025.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο Αλέγκρι απέρριψε άμεσα τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς πρώτος του στόχος είναι η παραμονή στη Γιουβέντους τουλάχιστον μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι του 2025, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιταλική ομάδα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Βρίσκεται κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Γιουβέντους: Το πρόβλημα του Κιέζα και οι τέσσερις μνηστήρες

Γιουβέντους: Το πρόβλημα του Κιέζα και οι τέσσερις μνηστήρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK