Αλεσάντρο Μάτρι: Το ομορφόπαιδο του ιταλικού ποδοσφαίρου θα συνεχίζει να παίζει μπάλα στα τοπικά

Ο Αλεσάντρο Μάτρι διέκοψε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά δεν άντεξε μακριά από τα γήπεδα παρά μόνο δύο χρόνια.

Juventus forward Alessandro Matri celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 30, 2013. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Αλεσάντρο Μάτρι με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ANTONIO CALANNI)

Αλεσάντρο Μάτρι, ένα όνομα μία ιστορία στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο 38χρονος σήμερα επιθετικός έχει παίξει σε Μίλαν, Γιουβέντους, Φιορεντίνα, Λάτσιο, Σασουόλο χωρίς πουθενά να καταφέρει να εκπληρώσει τις προσδοκίες.

Ήταν βέβαια, πάντα, εξαιρετικά αγαπητός και τον έβρισκε τον τρόπο του. Τις 346 συμμετοχές στην Serie A δεν τις λες και λίγες.

Το 2020 ο Μάτρι είχε αποφασίσει να την κόψει κι έγινε τιμ μάνατζερ στην Λάτσιο. Έκατσε στους Ρωμαίος μια χρονιά και αποχώρησε. Και επειδή ζωή μακριά από το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει για τον Αλεσάντρο, στην πατρίδα του γράφουν πως επιστρέφει στη δράση.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος επιθετικός θα παίξει με την Γκραφινγκάνα 2013 στη δεύτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Λομβαρδιάς. Η Γκραφινγκάνα, μάλιστα, είναι τρίτη από το τέλος στη βαθμολογία με μόλις μία νίκη και με Μάτρι πια στο ρόστερ οι προσδοκίες ανεβαίνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK