ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλκαράθ: “Είναι νωρίς για αξιολόγηση”

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τη διάθεση των παικτών εμφανίστηκε ο Λούκας Αλκαράθ.

Αλκαράθ: “Είναι νωρίς για αξιολόγηση”

Ο προπονητής του Αρη τόνισε: “Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μου δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είχαμε και τρεις ελλείψεις πολύ σημαντικές. Έλειπε ο Πουλίδο, που λείπει εδώ και αρκετό καιρό, ο Αγκάνθο και ο Βελλίδης. Κυρίως οι 2 ξένοι ποδοσφαιριστές που μπορούσε η ομάδα να στηρίξει αρκετά πάνω τους ήταν απώλεια. Είχαμε πάρα πολύ λίγο χρόνο αυτή την εβδομάδα για να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι η ομάδα μου κέρδισε ένα πάρα πολύ σημαντικό βαθμό σε μια έδρα όπου αν δεν κάνω λάθος η γηπεδούχος ομάδα έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια της.

Θα συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου γιατί έδωσαν τη μάχη τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να τους εμψυχώσω γιατί να συνεχίσουν. Παρόλα αυτά δεν έχουμε ξεφύγει από την δύσκολη κατάσταση. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι θα αλλάξει αρκετά το ηθικό μας και οι δυνάμεις μας από εδώ και πέρα. Παίζοντας με πολύ δυνατό αντίπαλο ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο. Ένα παιχνίδι που έτσι όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει, ίσως να είχαμε διευρύνει την διαφορά, θα μπορούσε να είχε έρθει ισοπαλία, όπως και έγινε και θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει.

Παρόλα αυτά σημειώσαμε πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου. Όλους, όχι μόνο αυτούς που έπαιξαν αλλά και αυτούς που είναι μέσα στην ομάδα και με μεγάλο σεβασμό στον κόσμο που ταξίδεψαν και που περιμένουν αρκετά πράγματα από την ομάδα. Θα πρέπει όμως να ζητήσω λίγο παραπάνω υπομονή για να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Είναι πολύ νωρίς για αξιολόγηση και θα αργήσω να την κάνω και κυρίως επειδή σέβομαι δουλειά των προηγούμενων προπονητών που εργάστηκαν στον Άρη. Από εκεί και πέρα έχουμε μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία που θέλω να την περάσω στην ομάδα με τον δικό μου τρόπο δουλειάς. Βλέπω πάρα πολλά παιχνίδια και πρέπει να μάθω σύντομα το ρόστερ της ομάδας αλλά και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Από εκεί και πέρα ήρθα να δουλέψω σκληρά για να συμβάλλω και εγώ σε αυτή την κοινή προσπάθεια που γίνεται, γιατί είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ