Άλλα... κόλπα με Φεκίρ ο πρόεδρος της Λιόν

Ο Ζαν Μισέλ Ολά αφού έβγαλε ανακοίνωση πως οι διαπραγματεύσεις της Λιόν με τη Λίβερπουλ... ναυάγησαν και ο Φεκίρ δεν πάει πουθενά, τώρα με δηλώσεις του "στέλνει" τον καλύτερό του παίκτη σε άλλη ομάδα και μάλιστα κορυφαίου επιπέδου!

Lyon's Nabil Fekir, right, challenges for the ball with Dijon's Benjamin Jeannot, left during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Nabil Fekir, right, challenges for the ball with Dijon's Benjamin Jeannot, left during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο πολυμήχανος πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά κάνει τα πάντα για να... σπάσει τα νεύρα της Λίβερπουλ όσον αφορά τον Ναμπίλ Φεκίρ και φυσικά να φέρει όσον το δυνατόν μεγαλύτερες προτάσεις για τον 24χρονο.

Αφού, λοιπόν, πρώτα εξέδωσε ανακοίνωση πως οι διαπραγματεύσεις με τους "Κόκκινους" έπεσαν στο κενό με δικοί τους υπαιτιότητα, τώρα βάζει στο κόλπο της διεκδίκησης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας του τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα, ο Ολά είπε πως επειδή το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ... ναυάγησε έχουν εμφανιστεί άλλες ομάδες που θέλουν τον Φεκίρ και μία απ' αυτές είναι η "βασίλισσα".

Από την Ισπανία, πάντως, τα Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας του Φλορεντίνο Πέρεθ κρατάνε χαμηλά τις δηλώσεις του προέδρου της Λιόν, σημειώνοντας πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης εξετάζει άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ικάρντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK