Αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε ο Κωνσταντίνου!

O Βασίλης Κωνσταντίνου έσπευσε να καταθέσει τη δική του οπτική για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό αλλά το αν έπεισε με τα λεγόμενά του είναι μάλλον αμφίβολο. Διαβάστε αναλυτικά.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
konstantinou EUROKINISSI

Μετά το τέλος της κουβέντας που είχε με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο περιθώριο του ΔΣ της ΠΑΕ και στον απόηχο της αφαίρεσης βαθμών, ο εκτελών χρέη προέδρου Βασίλης Κωνσταντίνου θέλησε να πείσει ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Το ποιους έπεισε είναι μία άλλη ιστορία.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους:

"Έγινε μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Σαφώς ο κόσμος ανησυχεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παρόν έχει και μέλλον".

-Γιατί φτάνουμε πάντα στο παρά πέντε;

«Αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε άλλη στιγμή. Γιατί κι εσείς παίρνετε πληροφορίες που δεν έχουν 100% βάση, συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσετε κι εσείς και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα αυτά που συμβαίνουν στο σύλλογο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και ζητούν αλλαγή της ποινής. Είναι άλλες έξι ομάδες».

-Ήταν ειρηνική η συμπεριφορά των οπαδών;

«Ήρθαν πολύ ειρηνικά».

-Γιατί βγήκε η ανακοίνωση όταν ήρθαν οι οπαδοί;

«Βγάλαμε ανακοίνωση για να καθησυχάσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος που ήρθε εδώ δεν μπήκε στα γραφεία. Ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση».

-Οι πιστωτές θα εξοφληθούν;

«Εμείς θέλουμε να τους εξοφλήσουμε όλους τους πιστωτές. Απλώς θέλουμε χρόνο. Τους λέμε δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε».

"ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ"

Αργότερα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει χρήματα για να πληρωθούν οι δόσεις που εκδικάστηκαν.

"Οι βαθμοί ακόμα δεν έχουν αφαιρεθεί και δεν θα πάει ποτέ η ομάδα στο παρά ένα για να πέσει. Αυτά τα λεφτά των ποινών που άμεσα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει για το -9 είναι λίγα. Τα πολλά είναι μέχρι το τέλος της σεζόν που πρέπει να βρει ο Κος Αλαφούζος για να έχει τη νέα σεζόν ρυθμισμένα όλα τα χρέη προκειμένου να είναι βιώσιμος.

Ο Παναθηναϊκός για τον Τοτσέ, τον Εσιέν και τον Λέτο θέλει ένα ποσό βατό και θα κατατεθεί. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει την δόση και όχι όλο το ποσό στον Βέμερ. Και για τον Βέμερ θα γίνει κάτι ανάλογο. Με τον παίκτη δεν έχουμε επικοινωνία. Μακάρι να είχαμε. Δεν έχουμε όμως. Δεν θα τραβήξει στα άκρα η υπόθεση. Θα βρεθεί η χρυσή τομή. Εάν τα βάλετε όπως τα βάζετε εσείς πρέπει να υπερβεί το μισό εκατομμύριο. Είναι παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός θα βρει αυτά τα λεφτά για να τα δώσει για να μην του βάλουν την ποινή των εννιά βαθμών για να υποβιβαστεί. Τα χρήματα θα μπουν που απαιτούνται από τον μέτοχο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ