Άλλα τρία ύποπτα ελληνικά ματς δίνει διεθνής οργανισμός!

"Σκιές" σε περισσότερα από 460 παιχνίδια ποδοσφαίρου "βλέπει" η ετήσια έκθεση της Federbet, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας φορέων που ασχολούνται με το στοίχημα και έχει ως στόχο την καταπολέμηση των κινδύνων που συνδέονται με τον παράνομο τζόγο. Ανάμεσά τους και τρία «νέα» ελληνικά ματς!

Άλλα τρία ύποπτα ελληνικά ματς δίνει διεθνής οργανισμός!

Σύμφωνα με την έκθεσή του συγκεκριμένου οργανισμού που συνεργάζεται με ομοσπονδίες, λίγκες, αλλά και πολλούς συλλόγους, για τα 110 από τα 460 ματς που διεξήχθησαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως υπήρξε χειραγώγηση, ενώ υπάρχουν και αναμετρήσεις από τα ελληνικά πρωταθλήματα που έχουν μπει στο "μικροσκόπιο".

Στα ελληνικά παιχνίδια που αναφέρει η Federbet, περιλαμβάνονται τρία ματς για τα οποία έχει σταλεί σχετικός φάκελος από την UEFA προς τις ελληνικές αρχές. Πρόκειται για τα Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4, Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5 και Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2.

Ωστόσο, στη δική της έκθεση, περιλαμβάνονται άλλα τρία ματς για τα οποία –τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε- δεν εστάλη ποτέ φάκελος!

Πρόκειται για τους αγώνες Αστέρας Μαγούλας-Βύζας Μεγάρων 3-2, Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0 και Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1. Τα παραθέτουμε αναλυτικά (σε παρένθεση τα σημεία στα οποία παίχτηκαν μεγάλα ποσά μέσω των στοιχηματικών):

08.12.13 Καλλονή-Παναθηναϊκός (διπλό και όβερ) 0-4

15.12.13 Καλλονή-ΠΑΟΚ (όβερ) 2-5

02.02.14 Καλλονή-Αστέρας Τρ. (διπλό) 0-2

23.02.14 Αστέρας Μαγούλας-Βύζας Μεγάρων (όβερ) 3-2

26.03.14 Παναθηναϊκός-Καλλονή (άσος) 3-0

30.03.14 Λεβαδειακός-ΟΦΗ (over) 2-1

Γενικότερα, στην έκθεση γίνεται λόγος για τριπλασιασμό των ύποπτων αγώνων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι άνθρωποι της Federbet τονίζουν παράλληλα, πως οι διοικήσεις πολλών λιγκών δεν είναι ιδιαίτερα "ζεστές" ως προς το να δώσουν συνέχεια στις έρευνες και να επιβάλλουν ποινές, καθώς φοβούνται ότι έτσι θα πλήξουν την εικόνα των διοργανώσεών τους…

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την έκθεση για όλες τις χώρες.

*** Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, η έκθεση αυτή είναι άσχετη με τις εκθέσεις που στέλνει η UEFA και οι οποίες για τη φετινή σεζόν εμφανίζουν ως ύποπτα τα εξής ματς:

Super League:

Βέροια-Γιάννενα 2-2

Παναθηναϊκός-Γιάννενα 3-1

Γιάννενα-ΠΑΟΚ 0-2

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0

Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5

Καλλονή-Παναθηναϊκός 0-4

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2

Βέροια-Ολυμπιακός 0-5

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0

Καλλονή-ΟΦΗ 1-0

-Football League:

Πιερικός-Δόξα Δράμας 2-1

Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου 1-2

Κύπελλο:

ΟΦΗ-Καλλονή 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK