Αλλαγές ενόψει Ηρακλή

Αλλαγές ενόψει Ηρακλή
Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου υποστήριζε από τη μία ότι θα επιμείνει στο 4-3-1-2, ξεκαθάριζε όμως ότι το σύστημα θα εξαρτιέται πολλές φορές και από τον αντίπαλο. Την Πέμπτη η ΑΕΚ υποδέχεται στη φάση των «8» τον Ηρακλή, που όπως φαίνεται είναι ένας αντίπαλος που... υποχρεώνει τον Ρουμάνο τεχνικό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο 35χρονος τεχνικός κατά τη διάρκεια του «διπλού» της Τρίτης ανακάτεψε αρκετά την… τράπουλα. Αρχικά άλλαξε όπως είχε προαναγγείλει τερματοφύλακα. Χιώτης αντί Μιχαηλίδη. Στο δεξί άκρο της άμυνας χρησιμοποίησε τον Αμπονσά αντί του Μπορμπόκη που λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει, ενώ στο αριστερό άκρο πέρασε και πάλι τον Κρέεκ αντί του Κασάπη. Στο κέντρο της άμυνας επανέφερε τον Καψή που αποθεραπεύτηκε χρησιμοποιώντας ως παρτενέρ του τον Μόρα. Οι Κατσουράνης και Ζαγοράκης ήταν και πάλι τα αμυντικά χαφ με τους Πετκόφ και Λάκη να αγωνίζονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Όσο για την επίθεση; Το δίδυμο Οκκά – Λυμπερόπουλου φαίνεται πως θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή.

Οι έντεκα αυτοί ενδέχεται να είναι και οι «εκλεκτοί» του ενόψει του αγώνα των Άνω Λιοσίων. Πάντως κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ένας εκ των Τσιάρτα (αντί του Πετκόφ στα αριστερά), Κάππου (αντί του Αμπονσά στο δεξί άκρο της άμυνας), Κωνσταντινίδη ή Ναλιτζή, να διεκδικήσουν μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι 18 που επέλεξε ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ενόψει του πρώτου αγώνα με αντίπαλο το «γηραιό»: Μιχαηλίδης, Χιώτης, Πετκόφ, Κωστένογλου, Ζαγοράκης, Κρέεκ, Οκκάς, Τσιάρτας, Κασάπης, Μόρας, Αμπονσά, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Λάκης, Καψής, Ν. Λυμπερόπουλος, Ναλιτζής και Κάππος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK