Αλλαγή κλίματος

Η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν ικανή να αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στην ομάδα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι που δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Αλλαγή κλίματος

Η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν ικανή να αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στην ομάδα του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι που δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

" Ψάχναμε τη νίκη εδώ και καιρό. Ήμασταν άτυχοι, αφού παίζαμε καλά, αλλά δεν πετυχαίναμε γκολ. Είχαμε δείξει καλά στοιχεία στα προηγούμενα ματς, αλλά δεν μπορούσαμε στην τελική προσπάθεια. Και με τον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά βάλαμε δύο γκολ στο δεύτερο και πήραμε τη νίκη. Όταν η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας οπωσδήποτε υπάρχει και άγχος. Μετά το 1-0 λύθηκαν τα πόδια μας και αποδώσαμε καλύτερο ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, στο "Αθλητικό Metropolis", ενώ αναφερόμενος στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, ο νεαρός αμυντικός είπε:

" Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα, όμως εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μας αφορούν. Το μόνο που να κοιτάμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και να βγάλουμε την ομάδα από τα αγωνιστικά προβλήματα. Χάσαμε κάποιους βαθμούς, που δεν έπρεπε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, διότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και πλέον ανεβήκαμε ψυχολογικά. Θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τον Ηρακλή".

Μυστήριο με Σινιόρι

Η δικαστική διαμάχη του Ηρακλή με τον Μπέπε Σινιόρι δεν έχει τελειώσει, αφού εκκρεμεί η απόφαση της ΦΙΦΑ για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τη Δευτέρα κυκλοφόρησε μία φημολογία από την πλευρά του Ιταλού ποδοσφαιριστή (μέσω του εκπροσώπου του στην Ελλάδα, Σαΐντ Γιαχγιάι), ότι η ΦΙΦΑ αποφάσισε και επιδίκασε στο Σινιόρι το ποσό των 242.000 ευρώ. Η ΠΑΕ Ηρακλής πάντως δηλώνει άγνοια. Συγκεκριμένα οι διοικούντες των κυανόλευκων υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία αλληλογραφία με την παγκόσμια ομοσπονδία για το θέμα αυτό.

Φιλικό με Παύλο Μελά

Την ομάδα του Παύλου Μελά θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τρίτης (στη Μίκρα) στις 4 μ.μ. ο Ηρακλής, ενώ στις 10 π.μ. έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Στην προπόνηση της Δευτέρα, ο Σεγκιρί ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Δρούγας έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται εντός της εβδομάδας να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK