Αλλαγή πλεύσης στο μεταγραφικό κομμάτι

Αλλαγή πλεύσης στο μεταγραφικό κομμάτι


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Σε ναυάγιο οδηγείται όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον Ούγκο Καρέιρα. Ο Πορτογάλος αμυντικός προπονήθηκε την Τρίτη με την ομάδα, όμως αυτή η προπόνηση είναι ίσως και η τελευταία. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε άλλες μεταγραφές θεωρώντας ότι με το δανεισμό του Παππά και την απόκτηση των Ιωάννου, Μουράφσκι και Ομάρι το έμψυχο υλικό είναι πλήρες.

Ο Καρέιρα άφησε θετικές εντυπώσεις στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ωστόσο η επιθυμία του Σέρβου τεχνικού για επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση δεν θα υλοποιηθεί. Αν αυτή η διαφωνία ανάμεσα στην τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση εξελιχθεί σε «εμφύλιο πόλεμο» θα φανεί τους προσεχείς μήνες. Προς το παρών ο Κοκότοβιτς θα πρέπει να σκεφτεί ποιες λύσεις θα βρει στο αμυντικό πρόβλημα που έχει προκύψει μετά τον τραυματισμό του Κόφι Αμπονσά και την ποινή του Νίκου Παπαδόπουλου του Άβελ.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης αναζητεί τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας και πιθανότατα θα τον βρει στο πρόσωπο του Δημήτρη Ιωάννου. Ο τελευταίος, που έχει αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός, θα παίξει στη θέση αυτή και στα χαφ θα τοποθετηθεί ο Ματσέι Μουράφσκι. Νέες προσθήκες δύσκολα θα γίνουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK