Αλλαγή προπονητή στη Σάντος

Αλλαγή προπονητή στη Σάντος

Μέσα σε λίγες ώρες η Σάντος απέκτησε νέο προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο, Γκάλο. Οι διαδικασίες ήταν συνοπτικές. Ο γενικός διευθυντής της Σάντος, Λουίζ Ενρίκε ντε Μενέντεζ κάλεσε στο γραφείο του τον Γκάλο και τον ενημέρωσε ότι η συνεργασία τους έλαβε τέλος. Λίγο αργότερα, η διοίκηση ανακοίνωσε το όνομα του αντικαταστάτη του, του επίσης, Βραζιλιάνου, Νελσίνιο.

Ο τελευταίος τα 2,5 τελευταία χρόνια "έβγαζε το ψωμί του" στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας ως προπονητής της Ναγκόγια Γκράμπους και ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση των διοικούντων τη Σάντος.

Η ομάδα του Ζιοβάνι, παρά τις αποχωρήσεις δύο σπουδαίων παικτών όπως είναι ο Ρομπίνιο και ο Λέο, βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Ιντερνασιονάλ. Ο Νελσίνιο είναι ο τρίτος που αναλαμβάνει το "τιμόνι" της ομάδας από τον περασμένο Δεκέμβριο και τη φυγή του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο για τα...μάτια της Ρεάλ Μαδρίτης. Τον νυν προπονητή της "βασίλισσας" διαδέχτηκε για 10 εβδομάδες ο Οσβάλντο Ολιβέιρα, πριν αναλάβει καθήκοντα τον περασμένο Μάρτιο ο Γκάλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK