Αλλαγή στάσης από τον Μπλάνκο

Κρίσιμη η σημερινή (17/1) μέρα για την υπόθεση απόκτησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού από τον ΠΑΟΚ. Ποια τα νέα δεδομένα.

Αλλαγή στάσης από τον Μπλάνκο

Ο Σεμπαστιάν Μπλάνκο επανέρχεται δυνατά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, θυμίζουμε, είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Γουέστ Μπρομ, αλλά η πλευρά του παίκτη προσπαθούσε να μπει σε έναν πλειστηριασμό. Εμφανίστηκαν ξαφνικά διάφορες άλλες προτάσεις, κάτι που δεν άρεσε στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ οι οποίοι άφησαν έτσι την περίπτωση στην άκρη. Εδώ και δύο 24ωρα, ομως, ο Μπλάνκο με "μηνύματα" που στέλνει στην πλευρά του ΠΑΟΚ δείχνει διατεθειμένος να έρθει στα χρήματα που του προτείνει ο Δικέφαλος. Οριστική απόφαση από πλευράς ΠΑΟΚ θα παρθεί σήμερα (17/1), για το εάν στην Τούμπα κινηθούν για την απόκτησή του -αφού πιέζονται να κλείσουν εξτρέμ- αλλά πρώτα θέλουν αυτή τη φορά να είναι σίγουροι ότι δεν είναι κάποιος "ελιγμός" του Μπλάνκο, αλλά πραγματική διάθεση για συνεργασία.

Για καλοκαίρι του Μπεν Χαϊμ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε έντονο ενδιαφέρον και για τον 25χρονο εξτρέμ της Μακάμπι Τελ΄Αβίβ, Ταλ Μπεν Χαΐμ. Στον Δικέφαλο ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα που απαιτούνταν ακόμη και για την ρήτρα του, προκειμένου να τον φέρουν στην Τούμπα. Η υπόθεση, όμως, έχει μπλεχτεί και λόγω της άρνησης της Μακάμπι να τον παραχωρήσει, αλλά και γιατί εμφανίζονται πολλοί οι οποίοι δηλώνουν μάνατζερ του παίκτη. Θα γίνει επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβου Αγγελίδη και του ισχυρού άνδρα της Μακάμπι, Μιτς Γκόλντχαρ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ωστόσο, το πιο πιθανό είναι αυτή η ιστορία να παρουσιάσει εξέλιξη το προσεχές καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK