ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή στην αποστολή για το ματς με την Προοδευτική

Με 19 ποδοσφαιριστές και όχι με 18, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, ταξίδεψε ο Αστέρας Τρίπολης στην Αθήνα για τον αγώνα Κυπέλλου (22/12, 14:00) με την Προοδευτική. Στην αποστολή προστέθηκε και ο Χακόμπο ο οποίος αρχικά ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει στην Τρίπολη.

Αλλαγή στην αποστολή για το ματς με την Προοδευτική

Ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε τελικά να πάρει και τον Ισπανό γκολκίπερ στην αποστολή προκειμένου να είναι μαζί με τους Μπαντή και Στεφανάκο, και για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή

Γιώργος Μπαντής, Μανώλης Στεφανάκος, Σάββας Τσαμπούρης, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Θανάσης Κωστούλας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Λέαντρο Αλβάρες, Φερνάντο Ουσέρο, Ράγιος, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Τσίμο Ναβάρο, Χούλι, Μάριο Μπρέσκα, Ηλίας Σολάκης, Εμμάνουελ Φρανκού και Τάσος Μπακασέτας.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έμειναν εκτός αποστολής οι Χακόμπο, Πουλίδο, Χουανίτο, Λαδάκης, Κερ, ενώ επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Στεφανάκος, Αρσενίεβιτς και Φρανκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK