Άλλαξε το στάτους του Γκεντουζί και μεγάλη ιταλική ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της

Ο αποκλεισμός της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό δημιούργησε νέα δεδομένα για την υπόθεση του Ματέο Γκεντουζί και την προοπτική παραμονής του στην Μασαλία.

France's Matteo Guendouzi lines up ahead of the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Ματέο Γκεντουζί AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Μαρσέιγ από το Champions League και πλέον ο Ματέο Γκεντουζί δεν έχει πάνω του το ταμπελάκι "not for sale". Σύμφωνα με δημοσιεύματα το στάτους του Γάλλου μέσου έχει αλλάξει και πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του.

Κατά κύριο λόγο η Λάτσιο που περιμένει να αδειάσει μία θέση στο ρόστερ της ώστε να κινηθεί για τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ. Επίσης, και η Γαλατασαράι φέρεται να ενδιαφέρεται ενώ κάτι φαίνεται πως υπάρχει και από τις Αγγλία - Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού η Άστον Βίλα με τις ευλογίες του Ουνάι Έμερι ήταν αποφασισμένη να κινηθεί μ' ένα σημαντικό ποσό για τον Γκεντουζί, ωστόσο η Μαρσέιγ έβαλε στοπ σε οποιαδήποτε διαπραγματεύση διότι όπως αναφέραμε παραπάνω ο παίκτης δεν ήταν διαθέσιμος στο μάρκετ.

Το συμβόλαιο του 24χρονου με τους Μασαλούς εκπνέει το 2025. Ο παίκτης είχε αγοραστεί αντί 11.000.000 ευρώ από την Άρσεναλ. Οι Κανονιέρηδες τον είχαν αποκτήσει το '18 με 8.000.000 ευρώ από την Λοριάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK