Αλλάζει αναγκαστικά ο παρτενέρ του Μολέντο

Να που η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου στον Παναθηναϊκό αποδεικνύεται εξόχως σημαντική με το καλημέρα έπειτα από το πρόβλημα που προέκυψε με τον Κουτρουμπή.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής τέθηκε νοκ άουτ από το πρώτο ματς με την Καμπάλα στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League και ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε με δεμένα χέρια.

Ευτυχώς που οι "πράσινοι" είχαν φροντίσει ν' αποκτήσουν πολύ νωρίς στη μεταγραφική περίοδο ακόμη έναν στόπερ, προτού δηλαδή φύγει ο Ράσμους Τελάντερ, και δίπλα στον Μολέντο θα παίξει πλέον ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Βραζιλιάνος θα είχε παρτενέρ είτε τον ("άψητο" σε ευρωπαϊκά παιχνίδια) Ευαγγέλου είτε τον "κομμένο" Δανό ο οποίος, παρότι δηλώθηκε στη λίστα που εστάλη στην UEFA, διαπραγματεύεται τον τρόπο αποδέσμευσής του από το "τριφύλλι".

Αυτό που μένει είναι να φανεί είναι αν ο Κουτρουμπής, μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας ως αποτέλεσμα των έντονων ενοχλήσεων που είχε μετά την προπόνηση της Παρασκευής, θα προλάβει το δεύτερο παιχνίδι με τους Αζέρους, στο Μπακού. Οι γιατροί είπαν πως θέλει τουλάχιστον μια εβδομάδα προτού μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεις. Θα είναι δηλαδή οριακά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK