Αλλάζει ημερομηνία ο τελικός, αποχωρεί η Νίκη Βόλου από το Κύπελλο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη μετάθεση του τελικού Κυπέλλου κατά μία εβδομάδα, ενώ ενημέρωσε πως ο αγώνας της Νίκης Βόλου με τον ΟΦΗ ματαιώνεται και η Βολιώτικη ομάδα αποχωρεί από τη διοργάνωση.

Αλλάζει ημερομηνία ο τελικός, αποχωρεί η Νίκη Βόλου από το Κύπελλο
INTIME SPORTS

Η Super League πρότεινε τη μετάθεση κατά μία εβδομάδα του τελικού Κυπέλλου, από τις 9/5/15 στις 16/5/15, καθώς υπάρχει ζήτημα με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος, με την ΕΠΟ να εγκρίνει το αίτημά της.

Παράλληλα, η ελληνική ομοσπονδία ενημέρωσε πως η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ ματαιώνεται, ύστερα από την έγγραφη δήλωση της Βολιώτικης ομάδας, πως αποχωρεί από τη διοργάνωση.

Διαβάστε αναλυτικά τις αποφάσεις για το θεσμό του Κυπέλλου:

"Tο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, 30/12/2014, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Αποδέχθηκε αίτημα της Super League και ενέκρινε την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου για μετάθεση το Σάββατο 16/5/2015, από το Σάββατο 9/5/2015, του τελικού αγώνα Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2014-2015.

-Ενέκρινε εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου για ματαίωση του αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Νίκη Βόλου-ΟΦΗ, που είχε οριστεί για την Πέμπτη 8/1/2015, μετά την έγγραφη δήλωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου προς της ΕΠΟ, ότι αποχωρεί από τη διοργάνωση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK