Αλλάζει μοντέλο διοίκησης ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, ανακοινώνει προπονητή

Αποκαλύψεις του μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου" έξω από την Τούμπα και δήλωση ότι σε λίγες μέρες είναι έτοιμος να ανακοινώσει νέο προπονητή.

Αλλάζει μοντέλο διοίκησης ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, ανακοινώνει προπονητή

Αρκετές ειδήσεις περιελάμβανε η... μίνι συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη κατά την αποχώρηση του από την Τούμπα.

Αρχικά, δήλωσε ο Σαββίδης: "Πρέπει να προετοιμάσουμε την υποδομή μας. Πρέπει να προετοιμάσουμε το δικό μας σπίτι για μεγάλες και καλές διαδικασίες. Όταν θέλεις να έχεις υποδομή για γρήγορη και καλή αποκατάσταση των παικτών πρέπει να έχεις φτιάξει κάποια πράγματα. Εγώ ήλπιζα ότι μέσα σε αυτήν τη χρονιά θα είχα ξεκινήσει το προπονητικό κέντρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε αποφασίσει που θα γίνει. Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομάδα. Εγώ είμαι σίγουρος ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να μην διαλυόμαστε στην ήττα, αλλά να βγάζουμε συμπεράσματα".

Για το τι είπε στους παίκτες : "Τους ευχαρίστησα. Δεν μας χαροποίησαν πάντα. Παίξαμε πολλά ματς και όλοι ήταν εναντίον μας. Όλοι παίζανε σκληρά απέναντι μας. Μας χτυπούσαν, μας παίζανε αντιαθλητικά. Είδατε ότι ο Βούκιτς βγήκε αλλαγή και όταν το ρώτησα γιατί μου απάντησε: "όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ, βγήκα", αλλά τη δουλειά του την είχε κάνει. Αυτός ο άνθρωπος είναι έτοιμος να πεθάνει για την ομάδα και τον Σαββίδη".

Για τον προπονητή: "Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και νομίζω τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις".

Για τη στελέχωση της διοίκησης: "Δεν υπάρχουν αποφάσεις όσον αφορά τη διοίκηση. Έχω στο μυαλό μου να διαμορφώσω επαγγελματική ομάδα. Και θέλω να βαδίσω σε αυτόν το δρόμο. Έχω υπόψιν τους ανθρώπους που μπορούν να σταθούν στη θέση του προέδρου και στη θέση του οικονομικού διευθυντή. Έχουμε υπογράψει συμφωνία με κάποια εταιρία και ψάχνει να μας βρει τους καλύτερους. Θα δημιουργήσω μία ομάδα τεχνοκρατών".

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα: "Εγώ νομίζω ότι το πιο σημαντικό μάθημα, είναι να βάλουμε σε τάξη το σπίτι μας και μετά να βλέπουμε όλα τα άλλα. Μόνοι μας χάσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Για το αν φύγουν κι άλλο μετά τον Τσιστιακόφ: "Βεβαίως θα φύγουνε. Ο Τσιστιακόφ παραμένει φίλος μου. Εγώ νομίζω ότι θα παραμένει ως σύμβουλος μου, γιατί είναι υψηλού επιπέδου επαγγελματίας. Ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ δεν τον δέχθηκε. Ακόμη εγώ ο ίδιος δεν ξέρω αν με δέχθηκε ο ΠΑΟΚ. Την αγάπη του ΠΑΟΚ πρέπει να την επιδιώκουμε κάθε μέρα. Δημιουργείται η εντύπωση ότι αν έχεις βάλει χρήματα και έχεις δώσει τα πάντα είσαι καλός, αλλά δεν είναι έτσι".

Για τον Ζήση Βρύζα και αν του αφαιρέσει το ρόλο του προέδρου, ο οποίος "κουβαλά" και τα χρέη του συλλόγου: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει κανένας υπάλληλος στον ΠΑΟΚ που να κέρδισε το δικαίωμα να αναλάβει κι άλλους ρόλους. Ο Βρύζας θα μείνει στην ομάδα. Ο Ζήσης έχει φέρει κατά καιρούς όφελος στην ομάδα και κέρδισε το σεβασμό μου. Μπορούμε να πούμε ότι μέλος της δικιάς μου ομάδας, όπως και ο Ζαγοράκης. Γι' αυτό τον έχω προστατέψει και τον "καθάρισα". Γι' αυτό ελπίζω με τη δικιά σας στήριξη να τον στείλουμε στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είναι μεγάλο πράγμα ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να γίνει Ευρωβουλευτής. Τα χρέη παραμένουν στον ΠΑΟΚ. Είναι χρέη της ομάδας και τα έχω αναλάβει όλα εγώ. Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι κάθε μέρα περνάς μια διαδικασία. Έτσι και οι ποδοσφαιριστές, έκαναν κι άλλα λάθη, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι πρόδωσαν τον ΠΑΟΚ".

Για το αν φέρει κι άλλους ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ: "Θα φέρω ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ κατά καιρούς, κάνοντας μία ομάδα παρατηρητών. Τουλάχιστον να αισθανόμαστε ότι έχουν κάνει πράγματα για την ομάδα και τώρα δημιουργείται η αίσθηση ότι είναι μακριά από τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι τους έχουμε κοντά. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, θέλω να καταλάβω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ με παρακολουθούσε και όλοι σκεφτόντουσαν αν αξίζω αυτήν τη θέση. Σήμερα, στο συλλαλητήριο αισθάνθηκα ότι αυτήν την εμπιστοσύνη την κερδίζω. Μαζί θα φέρουμε τα πράγματα που θέλουμε. Αυτά τα δύο χρόνια προσπαθούσα να μην κάνω λάθη που δε θα μπορούσα να διορθώσω. Όταν ξεκινάνε οι... ψευτοδημοσιογράφοι να γράφουν ότι ο Σαββίδης έχει διαλέξει μια λάθος στρατηγική, θέλω να τους πω ότι αυτή είναι η στρατηγική μου. Ήθελα να μην κάνω λάθη που δε διορθώνονται και να κερδίσω την εμπιστοσύνη. Εγώ σκέφτηκα ότι στη Βόρεια Ελλάδα όλοι αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα για να βγει από την κρίση πρέπει να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και σε αυτό μπορώ να βοηθήσω. Πίστευα ότι θα μου ανοίξουν όλες οι πόρτες. Αλλά όταν μου είπαν όχι για τη Θέρμη τότε κατάλαβα ότι κάτι γίνεται λάθος. Το είπα και στον Σαμαρά, δεν μπορώ εγώ να σας ζητάω τη γη, εσείς έπρεπε να έρθετε να μου λέτε πάρε τη γη για να κάνεις θέσεις εργασίας. Σήμερα μίλησα και με την Γκοντσάρεβα και είπαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταβάλει πάνω από 6 εκ. ευρώ φόρους. Τουλάχιστον έπρεπε να μας πουν ένα ευχαριστώ. Εμείς θέλουμε να πετύχουμε πολλούς στόχους. Εμείς θέλουμε να ψάξουμε τους ειδικούς, να βρούμε τους τεχνοκράτες. Κατάλαβα ότι οι Έλληνες γνωρίζουν περισσότερα για εμένα, απ' ότι γνωρίζω εγώ γι' αυτούς. Αυτός είναι ο λαός μου. Εγώ πρέπει να τους αγαπάω και με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-0

Σοβαρό επεισόδιο οπαδών-Σαλπιγγίδη

Το συλλαλητήριο στην Καμάρα

Πότε παίζει Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK