Αλλάζει στάση η Ντιναμό για τον Σίλντενφελντ

Η μη χρησιμοποίηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην ενδεκάδα της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο οδηγεί τη Ντιναμό Μόσχας στη μεταβολή της στάσης της για την αποδέσμευση του.

Αλλάζει στάση η Ντιναμό για τον Σίλντενφελντ

Φαινομενικά, ο Νίκος Νταμπίζας έχει στραφεί σε άλλους ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας και έχει σταματήσει να ασχολείται με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, λόγω της κωλυσιεργίας της Ντιναμό Μόσχας. Στη ρωσική ομάδα είχαν εναποθέσει μεγάλες ελπίδες στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Κροατία και στη Βραζιλία, ένα παιχνίδια που το παρακολούθησε όλος ο κόσμος. Πίστευαν ότι ο "Σίφο" θα αγωνιζόταν στην ενδεκάδα και με την απόδοση του θα προσέλκυε την προσοχή αρκετών ομάδων.

Οι προσδοκίες τους δεν δικαιώθηκαν, ο Νίκο Κόβατς προτίμησε τον Κορλούκα ως παρτενέρ του Λόβρεν και ο Σίλντενφελντ έμεινε στον πάγκο. Πλέον, ακόμα και αν παίξει στα άλλα δύο ματς του ομίλου, δύσκολα θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον που θα μπορούσε να συγκεντρώσει στο εμπορικότατο εναρκτήριο ματς.

Οι δυσοίωνες εξελίξεις οδηγούν τη Ντιναμό Μόσχας στην αλλαγή στάσης και αυτό διεμήνυσε ο αθλητικός διευθυντής, Γκουράμ Αντζόγιεφ σε Ρώσους δημοσιογράφους.

Σε σχετική ερώτηση για τον Σίλντενφελντ, παραδέχτηκε ότι προσδοκά σε μία συμφέρουσα πρόταση για τον Σίλντενφελντ μέσω του Μουντιάλ και σημείωσε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση με οικονομικά ανταλλάγματα για τον Κροάτη στόπερ.

Εφόσον η κατάσταση δεν μεταβληθεί μέχρι τη φάση των ομίλων, υπογράμμισε ότι θα επιδιώξει να αποδεσμεύσει τον "Σίφο" με το μικρότερο δυνατό κόστος για τη Ντιναμό, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τον ποδοσφαιριστή.

Καταδεικνύεται ότι προς το παρόν η Ντιναμό έχει την πολυτέλεια να περιμένει στην υπόθεση, όμως όσο κυλά ο χρόνος θα επιχειρήσει να απεμπλακεί από το υψηλό συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού προκειμένου να μην "εγκλωβιστεί". Φυσικά, έγκειται στην ευχέρεια του Παναθηναϊκού εάν έχει τη διάθεση και την υπομονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK