"Αλλάζουζε εμείς"

"Αλλάζουζε εμείς"
Με αφορμή και την διαιτησία του αγώνα Ξάνθης, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εξέδωσε το μεσημέρι την ακόλουθη ανακοίνωση, υπό τον τίτλο «Πώς θα γίνουμε καλύτερη ομάδα-μέρος δεύτερο».

Αναλυτικά…

" Την Κυριακή το βράδυ, στα Πηγάδια της Ξάνθης, η ΑΕΛ μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια νέα μεγάλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη Σκόντα Ξάνθη. Η ΑΕΛ λοιπόν για μια ακόμη φορά -δεύτερη στο πρωτάθλημα φέτος- γνώρισε πόσο ουτοπικό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, να πιστεύει ότι έχει δικαίωμα στο όνειρο… Η επιτυχία ενός νεοφώτιστου επί ενός «μεγάλου» του ποδοσφαίρου μας -έστω και νέου- αναχαιτίζεται πάντα από αυτόκλητους υπερασπιστές της αστείας νομοτέλειας τους –αυτής που λέει ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Χθες λεγόταν Στυλιάρας-Κυριακίδης, προχθές Κοντογιαννίδης-Καλάβρια και πάει λέγοντας.

*** Στην εθνική Κύπρου κλήθηκε ο Στάθης Αλωνεύτης για το φιλικό με την Ουαλία στις 16 Νοεμβρίου.
Λοιπόν κύριοι. Επειδή η ομάδα μας σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έκανε την υπέρβαση (κατέκτησε το Πρωτάθλημα),δικαιούμαστε να πρωτοπορήσουμε και στη λύση του προβλήματος αυτού. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να αλλάξει η νοοτροπία και η φιλοσοφία αυτή, θα αλλάξουμε εμείς: θα φτιάξουμε μια ομάδα, που δεν θα σταματάει ούτε σε αυτού του είδους τα αναχώματα από κάθε Στυλιάρα και Κυριακίδη. Θα τους κερδίζουμε και αυτούς, παίζοντας με τους δικούς τους όρους...

Ο Μπαχράμης, ο Νεντέλκοβιτς και ο Καλαντζής δεν θα φεύγουν πια μόνο τρία μέτρα από πίσω από τον αμυντικό, αλλά από επτά και πάνω. Ο Κατσιαρός και οι υπόλοιποι αμυντικοί μας θα μαρκάρουν μόνο όρθιοι γιατί κάθε πέσιμό τους στο έδαφος είναι κίτρινη κάρτα - ή πέναλτι, όπως στη Νέα Σμύρνη... Θα απαγορεύσουμε στους επιθετικούς μας οποιαδήποτε επαφή με τους αντίπαλους αμυντικούς μέσα στην περιοχή των αντιπάλων μας, μια και όταν τους πιέζουμε ξέρουμε ότι θα είναι πάντα επιθετικό φάουλ.

Λέμε όχι στις τιμωρίες των διαιτητών από τα αρμόδια όργανα. Τουλάχιστον σε αυτές τις αστειότητες των 20 ή 25 ημερών, που ουσιαστικά τους δίνουν τη δυνατότητα απλά να ξεκουράζονται και να «οπλίζουν» για το επόμενο... θύμα. Μην τιμωρήσετε τους Στυλιάρα και Κυριακίδη. Μάλιστα παρακαλούμε να τους ξαναβάλετε σε αγώνα της ΑΕΛ - εκτός έδρας, όχι εντός - για να τσεκάρουμε αν η ομάδα μας έχει βελτίωση στα παραπάνω..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK