Αλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν από τον Αρη
Εν αναμονή των Κάρλος Εντουάρντο Φεράρι Κάκα και Πάμπλο Κοΐρα βρίσκεται ο Αρης.

Κάρλος Εντουάρντο Φεράρι Κάκα και
Πάμπλο Κοΐρα βρίσκεται ο
Αρης. Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των “κιτρίνων” αναμένεται να αφιχθούν στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτης (27/12) και θα ενταχθούν από την Πέμπτη στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας.
Αυτή δεν θα είναι η μοναδική ενίσχυση στο μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου, αφού αναμένεται να επέλθει συμφωνία και με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Οι εξελίξεις αυτές, φυσικά, φέρουν την υπογραφή του Μαζίνιο, του νέου τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και έχει συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας για τον σχεδιασμό.
Εκτός των προσθηκών, όμως, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις. Η πιο πιθανή όλων είναι αυτή του Χρήστου Νάιντου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του και να μετακομίσει στην Καλαμάτα για να αγωνιστεί με τον Μεσσηνιακό.
Οσο για το θέμα που “καίει” περισσότερο την ομάδα, η πρόταση ανανέωσης που έχει καταθέσει στον Γκιγέρμο Ογιος, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη χώρα μας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και σύμφωνα με τη δέσμευσή του να απαντήσει στην προσφορά τριετούς διάρκειας που έχει στα χέρια του. Η αίσθηση που επικρατεί, πάντως, στην πόλη είναι ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.