Αλλοίωση αποτελέσματος στο AEL FC Arena

Στη Λάρισα ο Ατρόμητος έπαιξε σαν γηπεδούχος κόντρα στην αδύναμη ΑΕΛ αλλά έμεινε και πάλι μακριά από τη νίκη, ελέω όμως και της διαιτησίας που του στέρησε καθαρό γκολ. Τέταρτι σερί ισοπαλία οι Περιστεριώτες.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Μάνταλος είχε άγιο στη Λάρισα και προφανώς δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Αν ο εν λόγω διαιτητής και οι βοηθοί του έκαναν το λάθος του 85ου λεπτού σε ντέρμπι, θα γράφαμε μέχρι το πρωί ανακοινώσεις και διαρροές.

Η φάση έβγαζε μάτι. Ο Ρισβάνης πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια χτύπησε ΚΑΘΑΡΑ μέσα από τη γραμμή. Δεν το είδε ο βοηθός, δεν το είδε ο Μάνταλος, το γκολ αυτό δεν μέτρησε ποτέ και η ιστορία έγραψε 0-0!

Αδικό αποτέλεσμα όχι μόνο εξαιτίας της φάσης αλλά για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος ήταν ξεκάθαρα καλύτερος σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του 90λεπτου κόντρα σε μία ΑΕΛ που ψάχνει να βρει ακόμα τα πατήματά της και να χαράξει πλάνο.

Οι Θεσσαλοί πάντως έχουν τη δικαιολογία της αλλαγής προπονητή αφού ο Τζάκι Ματάισεν είχε κάνει μόλις μερικές προπονήσεις με τη νέα ομάδα του. Τόσο όμως κακή εικόνα για γηπεδούχο ομάδα και μάλιστα κόντρα σ' έναν αντίπαλο που δεν συγκαταλέγεται στους παραδοσιακά μεγάλους;

Εν κατακλείδι: Ο Ατρόμητος συνεχίζει αήττητος, αλλά και χωρίς νίκη (τέσσερις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς), έχει όμως ελπίδα για το μέλλον που στηρίζεται σε σταθερές βάσεις. Η ΑΕΛ προσώρας πορεύεται στο αβέβαιο...

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Λεοζίνιο ​(73΄ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Μπάμπιτ (46΄Κρίζμαν), Ναζλίδης (73΄ Περόνε).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μάντσον (88΄Βασιλείου), Χατζησαϊας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς (75΄ Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Μανούσος (75' Ντάουντα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK