Άλλος Παναθηναϊκός κατά τα 7/11!

Το τεράστιο λίφτινγκ της «πράσινης» ενδεκάδας στον κυριακάτικο (10/9) αγώνα στην Κέρκυρα, σε σχέση με το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στην Γκαμπάλα, η δεδομένη είσοδος του Χίλιεμαρκ -και πιθανότατα και του Μουνιέ- στο βασικό σχήμα και οι αλλαγές ανά θέση. Ανάλυση του Contra.gr...

Άλλος Παναθηναϊκός κατά τα 7/11!

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος -μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες- πλησιάζει κι έπειτα απ’ την ενσωμάτωση (και) του κύριου όγκου των διεθνών, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άρχισε να βάζει απ’ την Τετάρτη (6/9) τους πάντες σε λογική… Superleague, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το πολύ σημαντικό, κυριακάτικο (10/9) εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» περιμένει την Παρασκευή (8/9) την επιστροφή (και) του Γιακούμπα Σιλά απ’ την εθνική Μάλι, ούτως ώστε να έχει για πρώτη φορά όλο (μα όλο) το γκρουπ στη διάθεσή του, 48 ώρες πριν από ματς με τους «Φαίακες» και να κάνει αντίστοιχα, τις τελικές πρόβες της ενδεκάδας.

Η δε αλλαγή όσον αφορά τις «ενδεκαδάτες» επιλογές, αναμένεται να είναι… εντυπωσιακή. Ως συνέχεια των τριών διαφορετικών «προσώπων» που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός απ’ την εκκίνηση του καλοκαιριού. Είπαμε… Άλλη ομάδα κόντρα στην Γκαμπάλα, άλλη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κι άλλη από το ματς με την Κέρκυρα κι έπειτα.

Μία σύγκριση με τον πρώτο επίσημο αγώνα του «τριφυλλιού» κόντρα στην Γκαμπάλα πριν από 46 μέρες, βγάζει έναν… ολοκαίνουργιο Παναθηναϊκό κατά 6/11 ή ακόμα και 7/11! Και με τους Μολέδο, Βιγιαφάνιες να είναι ακόμη στα «πιτ».

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ (έως 2/5 νέα πρόσωπα)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παραμένει σταθερά κάτω απ’ τα «πράσινα» γκολπόστ, ενώ σε σχέση με τους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, επανέρχεται κι ο Νίκλας Χουλτ που έλειψε απ’ τα ματς με Πλατανιά και Λεβαδειακό λόγω τιμωρίας. Τρίτος «σταθερός» της αμυντικής γραμμής ο Κολοβέτσιος, που όπως με την Γκαμπάλα έτσι και με την Κέρκυρα, κερδίζει φανέλα βασικού λόγω τραυματισμού άλλου στόπερ. Με τους Αζέρους ήταν ο Κουτρουμπής, με τους «Φαίακες» ο Μολέδο, που αναμένεται να επιστρέψει από την 4η αγωνιστική και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». New entries στο ματς με τους επτανήσιους (σε σχέση με το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς), όσον αφορά την αμυντική γραμμή, θα είναι οι Ματίας Γιόχανσον και «Κούτρου».

ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (έως και 3/4 νέα πρόσωπα)

Εδώ κι αν άλλαξε εντυπωσιακά η εικόνα του Παναθηναϊκού… Μοναδικό σταθερό μέλος, στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Παρτενέρ του όμως αντί του Ζέκα Ροντρίγκες, θα είναι πλέον ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, με τον Σουηδό να έχει «κλέψει» την παράσταση σ’ αυτές τις πρώτες μέρες του στο «Γ. Καλαφάτης» και να θεωρείται δεδομένος για την «πράσινη» ενδεκάδα.

Στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ο Καμπέσας έχει πάρει πλέον στα δεξιά τη φανέλα βασικού (αντί του Χατζηγιοβάνη που έμεινε πολύ πίσω), ενώ στο αριστερό άκρο θα γίνει… μάχη ανάμεσα στον Αντονί Μουνιέ και τον Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός θα ήταν το… φαβορί για την ενδεκάδα, μόνο και μόνο διότι ο Γάλλος εξτρέμ δεν έχει ακόμη ρυθμό αγώνων στα πόδια του (κατά τ’ άλλα οι μετρήσεις του είναι σούπερ). Ο Λουντ ωστόσο, επέστρεψε πάρα πολύ κουρασμένος απ’ τις υποχρεώσεις του και τα συνεχόμενα ταξίδια του με την εθνική Φινλανδίας και δεν αποκλείεται εντέλει να δούμε σε «ενδεκαδιακό» ντεμπούτο και τον Μουνιέ με το «10» στην πλάτη.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ (2/2 νέα πρόσωπα)

Η δυάδα Άλτμαν-Μολίνς που ξεκίνησε τη σεζόν πέρασε σε δεύτερο πλάνο μετά την έλευση των Λουτσιάνο-Τσάβες, με τους δύο Λατίνους να συνθέτουν πλέον το βασικό επιθετικό δίδυμο… Ο Ουζουνίδης δούλεψε πολύ μαζί τους στη διακοπή, αμφότεροι έχουν ανεβάσουν πολύ τους ρυθμούς τους κι αρχίζουν να «δένουν» καλά, με τον Ελληνα τεχνικό να τους ξεκινάει για δεύτερη φορά μαζί στην ενδεκάδα, μετά τη ρεβάνς του «τριφυλλιού» στο Μπιλμπάο.

ΠΑΟ VS. ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Άλλος Παναθηναϊκός κατά τα 7/11!

ΠΑΟ VS. ΚΕΡΚΥΡΑ

Άλλος Παναθηναϊκός κατά τα 7/11!

News 24/7

24MEDIA NETWORK