ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλος ΠΑΟΚ με Πλατανιά

Ο Δώνης συνεχίζει το ροτέισον και φέρνει νέα πρόσωπα στο προσκήνιο.

Αλλος ΠΑΟΚ με Πλατανιά

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει αγγίξει το άριστα στη σειρά των πέντε διαδοχικών αγώνων που έχει αρχίσει από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και θα “κλείσει” ακριβώς δύο εβδομάδες μετά στις 9 Μαρτίου. Τρεις νίκες (δύο για το Πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο) και μία ισοπαλία στη ρεβάνς με το Λεβαδειακό είναι η συγκομιδή που φανερώνει πως η διαχείριση από πλευράς Δώνη έχει αποτέλεσμα.

Το ροτέισον που επιχειρεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί κόντρα στον Πλατανιά και είναι ξεκάθαρο ότι παίκτες που έμειναν εκτός πλάνου στη Λιβαδειά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρώτα απ’ όλα δημιουργούνται δύο κενές θέσεις αφού Λόρενς και Κατσουράνης είναι τιμωρημένοι. Οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στην αποστολή μέχρι την Παρασκευή που ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στα Χανιά.

Ο Ιρλανδός θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Κατσουράνης θα περάσει μερικές μέρες με την οικογένεια του (πιθανότατα θα υπάρχει ειδική άδεια για να μείνει σπίτι του συμμετέχοντας, όμως, κανονικά στις προπονήσεις). Υπάρχει σκέψη να προστατευτεί ο Γκαρσία και να μην ταξιδέψει στην Κρήτη, αλλά οριστική απόφαση θα παρθεί αύριο, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ο τρίτος τερματοφύλακας Γιακουμής.

Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι κόντρα στον Πλατανιά θα αγωνιστούν βασικοί ο Κουμάλο, ο Καμαρά και ο Σαλπιγγίδης, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον Κωνσταντινίδη, αφού είναι ξεκάθαρο πώς ο “Δικέφαλος” θα προσπαθήσει να εφαρμόσει ένα επιθετικογενές πλάνο, που θα τον οδηγήσει στην νίκη. Φυσικά. σ’ αυτό το ματς υπολογίζονται από το Δώνη, έστω και σαν αλλαγές και οι Βούκιτς, Ολίσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK