Αλλος... Θεός στο Μινσκ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν χθες (26/11) για τελευταία φορά πριν το σημερινό ματς με την Ντιναμό, με το θερμόμετρο να δείχνει τους -8! (VIDEO).

Αλλος... Θεός στο Μινσκ

Έχοντας για "αντίπαλο" το πολικό ψύχος οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν χθες (26/11) στο Μινσκ, μία μέρα πριν το παιχνίδι με την Ντιναμό. Το πολύ κρύο που επικρατεί στην Λευκορωσία, όπως είναι φυσιολογικό, δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαριστών του Δικεφάλου, οι οποίοι προσπάθησαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Το θερμόμετρο, συγκεκριμένα, χθες (26/11) έδειχνε τους -8 και η υγρασία ξεπερνούσε το 75%, αλλά ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του ήταν αναγκασμένοι να βρεθούν στο γήπεδο. Το πρόγραμμα σχεδόν μίας ώρας πραγματοποιήθηκε κάτω από ελαφρά χιονόπτωση και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με τρέξιμο, πάσες και 5-2, αναλώθηκε σε οικογενειακό δίτερμα με τακτικές οδηγίες για τον τρόπο ανάπτυξης κι εκτέλεσης των επιθέσεων τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα.

Ολοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Ο αγώνας της Πέμπτης (27/11), υπενθυμίζουμε, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί στο Μινσκ, αλλά στο γήπεδο της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενώ να σημειωθεί, ότι μετά το τέλος της προπόνησης η διοικητική αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ αναχώρησε για το επίσημο δείπνο των δύο συλλόγων.

Πάρτε μια γεύση από την προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Μινσκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK