Αλμα καριέρας στη Μίλαν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Το όνειρο της μεταγραφής του στη Μίλαν ζει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος την Πέμπτη ταξιδεύει στο Μιλάνο για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους "ροσονέρι".

Αλμα καριέρας στη Μίλαν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Στη Μίλαν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, για τη μετακίνηση του οποίου συμφώνησε η Τζένοα αντί ποσού 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Στο ποσό αυτό θα προστεθούν και τρεις ποδοσφαιριστές των "ροσονέρι", τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Το συνολικό αντίτιμο της μεταγραφής φτάνει στο ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ αν υπολογίσει κανείς και τις απολαβές του Ελληνα διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα εισπράττει 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Παπασταθόπουλος πληροφορήθηκε το αίσιο τέλος των επαφών του ατζέντη του με τους εκπροσώπους της Μίλαν στην Καλαμάτα όπου βρισκόταν για διακοπές. Το μεσημέρι της Πέμπτης ταξιδεύει μέσω Πάτρας για την Ιταλία προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή της καριέρας του.

Ευνοημένη από τη μετακίνηση του Παπασταθόπουλου στη Μίλαν είναι και η ΑΕΚ που έχει λαμβάνειν ποσό αντίστοιχο του 15% ως δικαίωμα στη μεταπώληση του ποδοσφαιριστή.

24MEDIA NETWORK