Aλμέιδα και Σα στο κάδρο

Συνεχίζει το ψάξιμο για τον επιθετικό η ΑΕΚ με τις περιπτώσεις των Ούγκο Αλμέιδα και Ορλάντο Σα να βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο.

Aλμέιδα και Σα στο κάδρο

Στην ΑΕΚ οι προσπάθειες για απόκτηση επιθετικού εντείνονται και στο κάδρο επανήλθαν τα ονόματα των Ούγκο Αλμέιδα και Ορλάντο Σα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πορτογάλο, οι συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή της Τσεζένα συνεχίζονται. Στόχο της "Ένωσης" είναι η άμεση απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την πλευρά του Αλμέιδα, υπάρχουν επίσης προσφορές από Ντουμπάι και Κατάρ. Αν όμως προτιμήσει μία τέτοια λύση, δύσκολα θα κερδίσει την προσοχή του Φερνάντο Σάντος προκειμένου να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να αποκτηθεί από τώρα ο Αλμέιδα και να αγωνιστεί άμεσα στο πρωτάθλημα, η περίπτωσή του θα μεταφερθεί για το καλοκαίρι, εξέλιξη που σίγουρα θα μειώσει κάποιες από τις πιθανότητές της, αφού υπάρχουν κι άλλες διαθέσιμες επιλογές.

Μία από αυτές είναι του Ορλάντο Σα που αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας και είχε περάσει στο παρελθόν από Φούλαμ, Πόρτο, Μπράγκα και ΑΕ Λεμεσού. Ο Σα μόνο αδιάφορη δεν αφήνει την ΑΕΚ και το ενδεχόμενο της απόκτησής του εξακολουθεί να παίζει, ωστόσο αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση Αλμέιδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK