Άλωσε το Μαδριγάλ: ανατροπή τίτλου για Ρεάλ!

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με 2-0 στο 56' όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ολική ανατροπή και με τρία γκολ πήρε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη που την επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας (VIDEO)!

Άλωσε το Μαδριγάλ: ανατροπή τίτλου για Ρεάλ!

Από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά! Η Βιγιαρεάλ στρίμωξε στα σχοινιά την Ρεάλ Μαδρίτης όταν προηγήθηκε 2-0 στο "Madrigal" με τα γκολ του Τριγκέρος στο 50' και του Μπακαμπού στο 56' όμως η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν όχι μόνο κατάφερε να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποιά βρέθηκε αλλά απέδρασε και με ένα χρυσό τρίποντο στο δρόμο για τον τίτλο.

Άλωσε το Μαδριγάλ: ανατροπή τίτλου για Ρεάλ!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη ειδικά μετά το "διπλό" της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης λίγες ώρες νωρίτερα, μείωσαν αρχικά στο 64' με τον Μπέιλ και ισοφάρισαν στο 74' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Άλβαρο Μοράτα να ολοκληρώνει την άκρως εντυπωσιακή ανατροπή με γκολ στο 83'.

Άλωσε το Μαδριγάλ: ανατροπή τίτλου για Ρεάλ!

Αποτέλεσμα που ήταν "βάλσαμο" για τους "μερένγκες" έπειτα από τη μεσοβδόμαδη ήττα στο "Mestalla" από την Βαλένθια (2-1) και το οποίο τους επέτρεψε να ξαναβρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, με +1 από την Μπαρτσελόνα και έχοντας μάλιστα ματς λιγότερο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK