Άλβαρες: "Η Σάλμα Χάγιεκ προσπάθησε να με πείσει να πάω στην Γαλλία αλλά έμεινα στον Άγιαξ"

Στην αποκάλυψη πως η Ρεν είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι, επιστρατεύοντας ακόμα και τη διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ, για να τον πείσει, προχώρησε σε συνέντευξή του ο Έντσον Άλβαρες.

Άλβαρες: "Η Σάλμα Χάγιεκ προσπάθησε να με πείσει να πάω στην Γαλλία αλλά έμεινα στον Άγιαξ"
PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Ο Έντσον Άλβαρες βρίσκεται από το 2019 στον Άγιαξ και την περασμένη σεζόν βοήθησε την ιστορική ολλανδική ομάδα να κατακτήσει το εγχώριο νταμπλ, ωστόσο πριν λίγους μήνες δέχτηκε ισχυρό κόρτε από την Ligue 1 για να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα από την Ρεν, με τον 23χρονο Μεξικανό διεθνή στόπερ να παραχωρεί συνέντευξη στην ολλανδική "Telegraaf" και να αποκαλύπτει πως στην προσπάθειά τους να τον πείσουν, οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας είχαν ζητήσει τη βοήθεια της... Σάλμα Χάγιεκ.

Ο λόγος φυσικά για την διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ και συμπατριώτισσα του Άλβαρες, που εδώ και 12 χρόνια είναι σύζυγος του ζάμπλουτου ιδιοκτητή των "ρενουά", Φρανσουά Ανρί-Πινό.

"Με κάλεσε και προσπάθησε να με πείσει να πάω στην Γαλλία. Το τηλεφώνημα της Σάλμα Χάγιεκ με εξέπληξε και με κολάκευσε αλλά ήμουν σίγουρος για την απόφασή μου να μείνω στον Άγιαξ και της το εξήγησα.

Είναι πολύ σπουδαία και διάσημη ηθοποιός σε όλο τον κόσμο λόγω των ταινιών της στο Χόλιγουντ, είναι τεράστια σταρ και την έχω πολύ ψηλά.

Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Μεξικανούς γιατί πάλεψε για να βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άλβαρες για το "τρικ" που χρησιμοποίησε η Ρεν να τον κάνει δικό της μέσω της Σάλμα Χάγιεκ που δεν ήταν όμως... αρκετό για να τον πάρει μακριά από την Eredivisie.

News 24/7

24MEDIA NETWORK