Άμεσα ο Ντακόλ, έχει δρόμο ο Μπρέσεβιτς

Ο Άλεξ Ντακόλ αναμένεται να μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς με την έναρξη των προπονήσεων της ΑΕΚ, ενώ η περίπτωση του Ιβάν Μπρέσεβιτς έχει ακόμα δρόμο. Τον Αύγουστο θα δοκιμάσει ο Κροάτης να προπονηθεί κανονικά.

Άμεσα ο Ντακόλ, έχει δρόμο ο Μπρέσεβιτς

Πριν από το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, οι Ιβάν Μπρέσεβιτς και Άλεξ Ντακόλ υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να απαλλαγούν από τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο πρώτος από το υγρό που μαζεύτηκε στο γόνατο και ο τελευταίος από το χρόνιο πρόβλημα της αστάθειας του δεξιού ώμου.

Ο Ντακόλ αναμένεται να είναι έτοιμος με την έναρξη των προπονήσεων της ΑΕΚ και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε θεωρείται επέμβαση ρουτίνας και η αποκατάσταση μετά από αυτή θεωρείται σχετικά εύκολη και γρήγορη.

Από την άλλη, η περίπτωση του Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν είναι τόσο απλή. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, ο Κροάτης θα επιχειρήσει να μπει σε ρυθμό προπονήσεων των Αύγουστο. Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε είναι αρκετά… ύπουλο και η συντηρητική είσοδος σε κανονικούς ρυθμούς είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο Μπρέσεβιτς θα δοκιμάσει να μπει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τον Αύγουστο, δεν σημαίνει ότι η επιστροφή του στη δράση θα γίνει άμεσα, ωστόσο στην ΑΕΚ ελπίζουν να τον έχουν στη διάθεσή τους μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Επέμβαση ρουτίνας και ο Λαμπρόπουλος

Το καλοκαιρινό… ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ δεν τελειώνει στους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς καθώς επέμβαση έκανε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο αμυντικός της Ένωσης υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για την κατάστασή του σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στην προετοιμασία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK