Άμεση η ανάγκη ενίσχυσης του Πανηλειακού

Την ανάγκη ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού ζήτησε ο προπονητής του Πανηλειακού, Γιάννης Νταλακούρας.

Άμεση η ανάγκη ενίσχυσης του Πανηλειακού
Την ανάγκη ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού ζήτησε ο προπονητής του Πανηλειακού, Γιάννης Νταλακούρας. Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να είναι λίγο μακριά, αλλά ο έλληνας τεχνικός μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του είδε τα κενά που υπάρχουν, με αποτέλεσμα να ζητήσει την άμεση ενίσχυση της ομάδας με κάποιους παίκτες.

Ειδικά μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό εντός έδρας, ο Νταλακούρας άφησε να εννοηθεί οτι χρειάζονται παίκτες σε που να αγωνίζονται σε θέσεις κλειδιά.

«Αν και είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για μεταγραφές, είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει κάποιες σκέψεις. Χρειαζόμαστε σε κάποιες θέσεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε αναλυτικότερα γι' αυτό το ζήτημα. Τόσο εγώ όσο και η διοίκηση έχουμε διαπιστώσει ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση και σίγουρα δεν θα την αφήσουμε έτσι τον Ιανουάριο. Κάτι θα κάνουμε», δείχνοντας με αυτό το τρόπο οτι η διοίκηση της ομάδας είναι διατεθειμένη να βάλει το χέρι στη τσέπη σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Στο μεταξύ σε είκοσι μέρες θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους ο Ροντρίγκο ο οποίος υπέστη κάκωση μηνίσκου.

24MEDIA NETWORK