Αμετανόητος! Ο Τζόνσον θα ήθελε να βιάσει την ανήλικη που τον έστειλε φυλακή

Το 2016 καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση, με την ποδοσφαιρική καριέρα του να λήγει απότομα. Ο Άνταμ Τζόνσον συνεχίζει πάντως να προκαλεί και μέσα από τα... σίδερα της φυλακής. (VIDEO)

Sunderland's Adam Johnson ahead of the English Premier League soccer match between Sunderland and Manchester City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Tuesday, Feb. 2, 2016. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Adam Johnson ahead of the English Premier League soccer match between Sunderland and Manchester City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Tuesday, Feb. 2, 2016. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Είχε όλα τα φόντα να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε ψηλό επίπεδο, αφού μετά το διετές πέρασμα από τη Μάντσεστερ Σίτι (2010-12), ο Άνταμ Τζόνσον "έβγαζε το ψωμί του" στη Σάντερλαντ. Έπαιξε όμως μόνο τέσσερα χρόνια στις "μαύρες γάτες", διότι το 2016 βρέθηκε κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση σε μία 15χρονη και καταδικάστηκε.

Στη φυλακή πλέον, ο 29χρονος Άγγλος φαίνεται πως δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να προκαλεί με τον τρόπο του. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική "Sun", τον εμφανίζει να μιλάει με χυδαίο τρόπο για το "θύμα" του.

Το βίντεο που τραβήχτηκε κρυφά από έναν συγκρατούμενό του δείχνει τον πρώην Άγγλο διεθνή να συνομιλεί μαζί με έναν άλλον. Ο συγκρατούμενος τον ρωτάει "δεν την άγγιξες ή δεν έκανες κάτι μαζί της", με τον Τζόνσον να δίνει την εξής απάντηση: "Όχι αλλά θα ευχόμουν να τη βίαζα για τα έξι χρόνια στη φυλακή"!

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Όλα αυτά, ενώ υπήρχε η φήμη πως ο Τζόνσον στόχευε στη μεταφορά του σε μία περιορισμένης ασφαλείας φυλακή, ενώ είχε ελπίδες και για μείωση της ποινής. Όπως είναι λογικό, μετά από τη διαρροή αυτού του βίντεο, οι... βλέψεις του Τζόνσον μάλλον θα πέσουν στο κενό.

Photo credits: AP Photo/Scott Heppell

News 24/7

24MEDIA NETWORK