Αμφίβολο το μέλλον του Καναβάρο στη Ρεάλ
Άγνωστο συνεχίζει να παραμένει το εάν ο Φάμπιο Καναβάρο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το συμβόλαιο του 35χρονου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και παρότι είχε συζητήσει για την ανανέωση της συνεργασίας τουμε τον
Ραμόν Καλδερόν, μετά την αποχώρηση του τελευταίου απο τον προεδρικό θώκο, αυτή αποτελεί πλέον ερωτηματικό.
Ραμόν Καλδερόν, μετά την αποχώρηση του τελευταίου απο τον προεδρικό θώκο, αυτή αποτελεί πλέον ερωτηματικό.
Ερωτηθείς για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός είπε:
” Η κατάσταση στην ομάδα είναι περίπλοκη. Είχα συζητήσει το θέμα με τον Καλδερόν αλλά τώρα τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος ενδιαφερθεί για μένα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συνεχίσω αλλού“.
Άλλωστε, λέγεται ότι ο Καναβάρο επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του με τηνομάδα που τον ανέδειξε, τη Νάπολι. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να είπε:” Είναι δύσκολο να μιλήσω για επιστροφή στην Ιταλία. Το σημαντικό είναι ότι ακόμη έχω κίνητρο και θέλω να κερδίζω. Πρέπει όμως να βρίσκομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010“.