Αμφίβολοι για τελικό Ντι Μαρία και Πέπε

Ντι Μαρία, Πέπε και Ρονάλντο, ολοκλήρωσαν το ματς κόντρα στην Βαγιαδολίδ με προβλήματα τραυματισμών. Πιο σοβαρές οι περιπτώσεις των δύο πρώτων που είναι αμφίβολοι για τον τελικό του Champions League, δεν υπάρχει ανησυχία για Κριστιάνο.

Αμφίβολοι για τελικό Ντι Μαρία και Πέπε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντικαταστάθηκε από τον Μοράτα, μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Βαγιαδολίδ, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωσε στο αριστερό του πόδι. Η κατάσταση ωστόσο του Πορτογάλου, δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, με τον Κάρλο Αντσελότι, να τον βγάζει από τον αγώνα προκειμένου να τον προστατέψει.

Από την άλλη, αρκετά πιο σοβαροί φαίνεται να είναι οι τραυματισμοί των Ντι Μαρία και Πέπε. Ο Αργεντινός μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας που ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα, ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό του Champions League στις 24 Μαΐου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βραζιλιάνο αμυντικό των Μαδριλένων, Πέπε, ο οποίος ένιωσε έναν δυνατό πόνο στην κνήμη και η συμμετοχή του στον τελικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Και οι τρεις παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις την Παρασκευή, για να διαπιστωθεί το κατά πόσο μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να τους υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια.

Όσον αφορά πάντως την ενόχληση που ένιωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ, Μιγκέλ Παρδέθα, δήλωσε πως: "Δεν έχει κάτι σοβαρό".

Διαβάστε ακόμη:

34η αγ.: Σοκ στο 85 για Ρεάλ (VIDEOS)

Η μάχη του τίτλου: αυτοκτόνησε η Ρεάλ, ελπίζει η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK