ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμφίβολοι Κοντρέρας και Λαζάρ για Εργοτέλη

Προβλήματα τραυματισμών για Κοντρέρας και Λάζαρ ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για τη 2η αγωνιστική.

Αμφίβολοι Κοντρέρας και Λαζάρ για Εργοτέλη

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πάμπλο Κοντρέρας για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, καθώς κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης ο Χιλιανός στόπερ δέχτηκε μια κλωτσιά στο πέλμα και αποχώρησε με πόνους. Την Πέμπτη (8/9) θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και θα φανεί εάν θα παίξει στο Ηράκλειο.

Επίσης και η συμμετοχή του Κοστίν Λαζάρ είναι αμφίβολη, γιατί γύρισε τραυματίας από την Εθνική Ρουμανίας και υποβάλλεται σε θεραπεία για κάκωση στην ποδοκνημική.

Αντίθετα έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση ενόψει Εργοτέλη οι Βιερίνια και Ίβιτς, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίας Αθανασιάδης, Τσιρίλο και Σταφυλίδης, οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι για το ματς του Ηρακλείου.

Οι διεθνείς Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Φωτάκης εντάχθηκαν σε χαλαρό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση, αλλά επέστρεψαν χωρίς προβλήματα από την Λετονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ