Αμφίβολος και ο Γόγολος για ΑΕΚ
Xωρίς τον Εσκουδέρο θα πορευθεί για τον επόμενο μήνα ο Άρης. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στον αγώνα με τον ΟΦΗ, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο και γι' αυτό το λόγο δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Σπύρος Γόγολος, ο οποίος έχει διάταση στο δικέφαλο και
είναι αμφίβολος για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. Αντίθετα σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχονται οι Νάτσο Γκαρσία, Τίνγκα και Γιώργος Γκουγκουλιάς που θα τεθούν στη διάθεση του Ανχελ Γκιγέρμο Ογιος.
είναι αμφίβολος για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. Αντίθετα σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχονται οι Νάτσο Γκαρσία, Τίνγκα και Γιώργος Γκουγκουλιάς που θα τεθούν στη διάθεση του Ανχελ Γκιγέρμο Ογιος.
Οι “κίτρινοι” ήδη μετρούν τις απώλειες του Εσκουδέρο, ο οποίος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, καθώς και του Τούτα, ο οποίος ειναι τιμωρημένος από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Συν τοις άλλοις, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 25 ευρώ στη Θύρα 2, 30 ευρώ στη Θύρα 9, 50 ευρώ στη Θύρα των επισήμων 7Β,7Γ και 60 ευρώ στη Θύρα των επισήμων 7Α. Συνολικά έχουν εκδοθεί 18.000 εισιτήρια.
Τα εισιτήρια προπωλούνται από το ARIS MEGASTORE και από τους συνδέσμους φίλων Αρη.