ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμφίβολος με Πορτογαλία ο Ποντόλσκι

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της ενδέχεται να παραταχθεί η Γερμανία κόντρα στην Πορτογαλία στον πρώτο προημιτελικό του Euro την προσεχή Πέμπτη (19/06).

Αμφίβολος με Πορτογαλία ο Ποντόλσκι

Ο λόγος για τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο στον αγώνα της Δευτέρας με την Αυστρία και όπως τόνισε ο Γιόακιμ Λεβ η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

“Ο Ποντόλσκι δεν προπονήθηκε καθόλου σήμερα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με την Πορτογαλία” τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (17/06) ενώ πρόσθεσε: “Το ιατρικό επιτελείο θα κάνει τα πάντα για να είναι διαθέσιμος όμως αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο με την Αυστρία”.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έχει σημειώσει τα τρία από τα τέσσερα τέρματα των “πάντσερ” μέχρι στιγμής στη διοργάνωσηκαι θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα πιθανή απώλεια του, δεδομένου και της κακής κατάστασης που δείχνουν να βρίσκονται οι Μίροσλαβ Κλόζε και Μάριο Γκόμεζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ