Αμφίβολος ο Δέλλας με Ατρόμητο
Με τον Τραιανό Δέλλα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο ξεκίνησε την Τρίτη (29/3) η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ματς.
Οι “κιτρινόμαυροι” μετά από το τετραήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψαν στα Σπάτα, πλην των διεθνών. Ο μόνος που δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα του Ισπανού ήταν ο αρχηγός της ομάδας, ενώ αντίθετα τόσο ο Γρηγόρης Μάκος όσο και ο Σάββας Γκέντσογλου γυμναστηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους για την αναμέτρηση “πρόβα τζενεράλε” του τελικού του Κυπέλλο της 30ης Απριλίου.
Τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Παρασκευή θα γίνει γνωστό αν τελικά ο Δέλλας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μπορέσει να δώσει το παρών ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης (30/3) που είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί αναμένεται και η επιστροφή των διεθνών.