Άμραμπατ: Ο Νορντίν έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του Σοφιάν

Πώς ο Σοφιάν Άμραμπατ θέλει να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο, ανέφερε σε δηλώσεις του ο αδερφός του, Νορντίν.

Fiorentina's Sofyan Amrabat, center,and Fiorentina goalkeeper Pietro Terracciano, left, react at the end of the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. West Ham won 2-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ με τη φανέλα της Φιορεντίνα AP

Εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα του Μαρόκου έκανε ο Σοφιάν Άμραμπατ, κάτι που ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να κάνει κίνηση για την αγορά του στη χειμερινή μεταγραφική περιόδο.

Το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς η Μπαρτσελόνα ζήτησε από την Φιορεντίνα να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά να προχωρήσει στην αγορά του με ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Για το μέλλον του Σοφιάν μίλησε ο αδερφός του, Νορντίν Άμραμπατ, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να τον δει να φοράει τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, όπως γράφτηκε, καθώς η προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και ειδικότερα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

"... Ο Σοφιάν στη Γουέστ Χαμ; Όχι, θέλει να συνεχίσει να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και η επιθυμία του είναι να παίξει στην Ισπανία. Είναι ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα αλλά όλοι γνωρίζουμε τι ισχύει με το FFP..."

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Άμραμπατ με τη Φιορεντίνα λήγει το καλοκαίρι του 2024 με τη χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή να κυμαίνεται στα 25.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK