Αν το Halloween ήταν πρωτάθλημα, θα ήταν η Premier League

Με αφορμή του Halloween το επίσημο κανάλι της Premier League έφτιαξε ένα video που αποδεικνύει την σύνδεση της συγκεκριμένης εορτής με το αγγλικό πρωτάθλημα.

O άλλοτε γκολκίπερ της Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ, έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο περίεργα γκολ της Premier League, όταν νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ από τη μια εστία στην άλλη. (AP Photo/Jon Super)
O άλλοτε γκολκίπερ της Έβερτον, Τιμ Χάουαρντ, έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο περίεργα γκολ της Premier League, όταν νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ από τη μια εστία στην άλλη. AP PHOTO/JON SUPER

Το Halloween είναι μια γιορτή που έχουν υιοθετήσει κάμποσες χώρες και την οποία γιορτάζουν στις 31 Οκτώβρη κάθε χρόνου. Ορμώμενη από το γεγονός, η Premier League μέσω του επίσημου καναλιού της δημιούργησε ένα video με όλα τα περίεργα, 'freak' γκολ που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην διοργάνωση.

Από το τέρμα του γκολκίπερ Τιμ Χάουαρντ, που νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ από την δική του εστία, μέχρι αυτό του Ντάρεν Μπεντ με κόντρα σε μια μπάλα... θαλάσσης, γίνεται ξεκάθαρο πως αν το Halloween ήταν πρωτάθλημα θα ήταν η Premier League.

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο, Κώστας Μπράτσος, Λευτέρης Ελευθερίου και Γιώργος Περπερίδης σχολιάζουν δύο 'μαύρα πρόβατα' σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ η κουβέντα καταλήγει στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK