Αναγκαστικά... πατέντες στην άμυνα!

Το πρόβλημα που έχει προκύψει στον Ολυμπιακό με τους στόπερ (τραυματίες οι Μποτία, Ρέτσος) και η αναμονή για την κατάσταση του Βούκοβιτς, αναγκάζει τον Μπέσνικ Χάσι να βάζει από τώρα σε εφαρμογή το “Plan B”. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Αναγκαστικά... πατέντες στην άμυνα!

Απομένουν έξι μέρες από την πρώτη ευρωπαϊκή “μάχη” του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Και ήδη ο Μπέσνικ Χάσι βρίσκεται σε μία κατάσταση που καλείται να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μποτία είναι νοκ άουτ και ο Ρέτσος αυτή τη στιγμή είναι προς το "δεν παίζει". Ποιοι απομένουν από τους διαθέσιμους στόπερ; Ο Σισέ, ο Νικολάου και ο Βούκοβιτς, με τον Σέρβο μάλιστα να περνάει απόψε (19/7, 21.00) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τις πρώτες του εξετάσεις για να δει ο Χάσι αν μπορεί να βασιστεί πάνω του το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (25/7).

Ο Βούκοβιτς έκανε προπονήσεις με την Κόνιασπορ. Μόνο το τελευταίο τριήμερο που συζητούσε με τον Ολυμπιακό, ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Η λογική λέει ότι θα είναι έτοιμος με την Παρτιζάν. Θα πρέπει όμως να τον δει και ο Χάσι όχι μόνο κόντρα στον Αστέρα, αλλά και στις προπονήσεις τις επόμενες τέσσερις μέρες.

Ο 46χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του και τη λύση του Ρομαό. Τον Τογκολέζο που θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, τον είχε δοκιμάσει σε ρόλο στόπερ στα φιλικά με Άλκμααρ και Λόκερεν.

Έχει σοβαρές πλέον πιθανότητες ο Ολυμπιακός να πάει με... πατέντες στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο στον αγώνα του Βελιγραδίου.

Αν ο Βούκοβιτς αποδείξει ότι είναι έτοιμος να παίξει, τότε το πιθανότερο είναι να έχει παρτενέρ του τον Ρομαό και όχι τον Σισέ. Αυτό σημαίνει ότι στα χαφ θα περάσει ο Σιώπης δίπλα στον Οφόε.

Υπομονή όμως... Θα δει πρώτα ο Χάσι τον Βούκοβιτς με τον Αστέρα, θα τον τσεκάρει και στις προπονήσεις που ακολουθούν και μετά θα πάρει τις αποφάσεις του. Ο ίδιος ο Σέρβος στόπερ είχε παραδεχτεί ότι θέλει λίγο χρόνο, αλλά "ελπίζω να είμαι έτοιμος στο ματς με την Παρτιζάν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK