Ανακαλεί τα πάντα ο Παναιτωλικός

Mε ανακοίνωσή της την Τρίτη η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακάλεσε δηλώσεις του προέδρου της Φώτη Κωστούλα σχετικά με τη διαιτησία.

Ανακαλεί τα πάντα ο Παναιτωλικός

Αναλυτικά

Με την υπ’ αρ. 220/2014 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ υποχρεούται να ανακαλέσει τα δυσμενή σχόλια που είχε κάνει στις 9.3.2014 μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο αντέχει την ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ του «διαιτητή» Κάμπαξη, που αποσβολωμένο το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε στο γήπεδο της Λειβαδιάς».

Ανακαλεί.

Με την ίδια απόφαση υποχρεούται να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Φώτης Κωστούλας στις 9-3-2014 μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και συγκεκριμένα:

1. «Ελπίζω να μην περιμένουμε άλλα 88 χρόνια ακόμα για να δούμε καλή διαιτησία. Τέτοιου είδους διαιτησίες από διαιτητές – μαϊμού, όπως ο Κάμπαξης, δεν μπορεί να συνεχίζονται».

Ανακαλεί.

2. «Θα κάνω έκκληση στην ΕΠΟ και στον κ. Σαρρή να κάνει κάτι με τα «κοράκια» τύπου Κάμπαξη. Δεν αντέχω άλλα αίσχη. Φέτος χωρίς ανθρώπινα λάθη, μας έχουν κλέψει 14 βαθμούς διαιτητές – παραγγελίες τύπου Κάμπαξη, από διαιτητές – μαϊμούδες που μοιάζουν σε όλα παρακινούμενοι».

Ανακαλεί.

3. «Έρχονται δασκαλεμένοι με εντολές από πίσω και στόχο να μας κλέψουν βαθμούς. Δασκαλεμένοι προφανώς από συνεταίρους μας…».

Ανακαλεί.

4. «ο κ. Κάμπαξης τελούσε υπό μισθοφορική υπηρεσία με εντολή να δώσει τους βαθμούς στη συγκεκριμένη ομάδα…».

Ανακαλεί.

5. «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ βρώμικο για να μπορώ να αντέξω τη δυσοσμία…».

Ανακαλεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK