Ανακωχή κήρυξαν Μουρίνιο και Βενγκέρ

Οι αλλεπάλληλες αντεγκλήσεις και οι συνεχείς κατηγορίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έριδας που νέμει τη σχέση του τεχνικού της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και του ομόλογου του της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ανακωχή κήρυξαν Μουρίνιο και Βενγκέρ

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν σχόλια σκωπτικού και δηκτικού περιεχόμενου και η φιλονικία τους επρόκειτο να συνεχιστεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού ο Βενγκέρ είχε απειλήσει τον Πορτογάλο με μήνυση.

Τελικά φαίνεται πωςπρυτάνευσε η λογική και η ωριμότητα, οπότε αποφασίστηκε προσωρινά η ανακωχή, καθώς ο Αλσατός προτίμησε να αποσύρει την απειλή του και να προσηλωθεί στην προσπάθεια που καταλαμβάνουν οι "κανονιέρηδες". Ο Μουρίνιο είχε αποκαλέσει το Βενγκέρ "ηδονοβλεψία" του τρόπου παιχνιδιού της Τσέλσι, ενώ με τη σειρά του ο Βενγκέρ τον είχε χαρακτηρίσει "αποκολλημένο από την πραγματικότητα".

Η τεταμένη ατμόσφαιρα όμως τώρα έχει καταπραϋνθεί και ο τεχνικός της Άρσεναλ δήλωσε: " Δεν θα προβώ σε καμία ενέργεια. Δεν έχω αλλάξει το μυαλό μου για το βασικό πρόβλημα, αλλά έχοντας σκεφτεί περισσότερο, αποφάσισα να μην προχωρήσω άλλο ", διευκρινίζοντας: " Είναι ιστορία πλέον. Θέλω να αφοσιωθώ σε ότι είναι σημαντικό για μένα και την Άρσεναλ ".

Ο Μουρίνιο από την πλευρά του, καλωσόρισε την απόφαση του συναδέλφου του και τάχθηκε με συγκατάβαση στην ιδέα κατάπαυσης της διαμάχης τους: " Νομίζω ότι είναι λογική και έξυπνη απόφαση. Γνωρίζει τα αισθήματα μου για την κατάσταση και δεν θέλω να το μετατρέψω σε προσωπικό ζήτημα " και κατέληξε: " Θέλω να τελειώσω με το θέμα και ελπίζω να κάνει το ίδιο. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK